Geluk Relaties

De juiste mensen in je leven hoef je niet los te laten

De juiste mensen in je leven hoef je niet los te laten

De juiste mensen laten je niet vallen als het zwaar wordt. Ze zullen je niet alleen laten wanneer je ze het hardste nodig hebt. Ze laten je de moeilijke tijden niet alleen beleven. Ze rennen niet weg als jij jezelf openstelt. Ze zijn niet bang als ze de echte jij zien, ze waarderen juist je eerlijkheid. Ze zullen je troosten, naar je luisteren en doen wat het beste voor je is. 

De juiste mensen in je leven hoef je ook niet te missen. Je bent beter af zonder de mensen die je bedrogen, niet juist behandelde of zelf weggingen. Je hebt negativiteit niet nodig. Je hebt de twijfels die ze zaaide niet nodig en je hebt hun drama niet nodig.

Accepteer dat het niet de bedoeling is dat ze in je leven zijn. Misschien was het wel de bedoeling dat je zonder hen verder zou gaan en misschien ben je beter af zonder hen en hun tijdelijke liefde. Accepteer wat er is gebeurd en geef jezelf toestemming om door te gaan zonder deze mensen in je leven.

Stop met je zorgen maken over de mensen die ervoor hebben gekozen om uit je leven weg te lopen. Want ze zijn echt niet zo belangrijk als jij nu denkt. De juiste mensen zullen niet vrijwillig uit je leven verdwijnen. Ze zijn er voor je en blijven, wat er ook gebeurt. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?