Relaties Single

Mijn lieve hart, het spijt me dat ik niet goed voor je heb gezorgd

Als je partner je gevoelens negeert

Het spijt me dat ik niet genoeg van je hield. Het spijt me dat ik in zulke lastige situaties heb gebracht, terwijl ik tegelijkertijd verwachtte dat je blij en kalm bleef. Het spijt me dat ik altijd beloofde om je niet weer pijn te doen en dat ik me niet aan mijn woord hield. Het spijt me dat ik niet goed genoeg voor je heb gezorgd. 

Het spijt me dat ik zo onachtzaam met je was. Ik stopte niet als ik eigenlijk wist dat een situatie niet goed was. Ik waarschuwde je niet toen de rode vlaggen duidelijk te zien waren. Ik vertelde je niet altijd de waarheid en zei de dingen die je graag wilde horen.

Het spijt me dat ik niet van mijn fouten leerde. Het spijt me dat ik steeds weer in dezelfde valkuilen trapte. Het spijt me dat ik je uitputte en dat ik je meer gaf dan je aankon. Het spijt me dat ik je pijn en verdriet in plaats van vreugde en liefde gaf. 

Volg Herhealth.nl op Instagram

Het spijt me dat ik genoegen nam met een stuk minder dan je wilde, dan je verdiende en dan je wenste. Het spijt me dat ik je maar hele kleine stukjes gaf van de liefde waar je toe in staat bent. Het spijt me dat ik je in posities bracht waarin je niet alles kon geven. Het spijt me voor de laffe liefde die je hebt ontvangen. 

Het spijt me dat ik je niet beter heb beschermd. Het spijt me dat ik geen liefdevolle wereld om in te leven voor je heb gecreëerd. En toch luister je nog naar me. Toch leid je me en daar ben ik je dankbaar voor.

En ik beloof je dat volgende keer dat ik je op het spel zet, het zal zijn voor alles wat je ooit wilde en meer. Het zal de liefde zijn die je altijd wilde. Ik maak het goed voor alle keren dat ik je liet breken. 

Ik heb mijn lessen geleerd. Ik ga het anders doen. Ik ga het goed doen. Ik zal naar je luisteren en me door jou laten leiden.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?