Relaties

Met deze mooie verrassingspakketten doorbreken ook jullie de sleur in je relatie

Sleur in je relatie is helemaal niet gek en komt bij de meeste stellen op een gegeven moment om de hoek kijken. Gelukkig is sleur, vooral in de slaapkamer, zeker te doorbreken. Dit is belangrijk want seks verbindt ons, is goed voor ons, en het kan ons een fijn gevoel geven lang nadat we seks hebben gehad.

Seks is leuk en plezierig. Probeer daarom samen plezier te hebben tijdens de seks en wij hebben iets voor je wat je plezier samen gegarandeerd gaat vergroten! Wij mochten namelijk de verrassingspakketten van Playpackage testen en dat is veel minder eng en juist stukken leuker dan je denkt! Playpackage is een verrassingsbox met seksspeeltjes die Playpackage speciaal op jouw behoefte en ervaring voor je (jullie) uitkiest. 

Je hebt misschien ook wel eens nagedacht over de aanschaf van een seksspeeltje om jullie seksleven nieuw leven in te blazen. Maar ja, wat kies je dan? Er zijn zo veel soorten speeltjes, je kunt toch door de bomen het bos niet meer zien? Daarom is Playpackage zo leuk, je geeft tijdens je bestelling aan wat je ervaring is met seksspeeltjes en er komt een verrassingspakket gevuld met leuke spulletjes jouw kant op. Je kunt eenmalig een verrassingspakket bestellen of een abonnement nemen, alles is mogelijk en je zit nergens aan vast. 

Tijd om het verrassingspakket open te maken

Maar zoals gezegd, wij mochten Playpackage dus testen. De box wordt keurig thuisbezorgd in een discrete doos (hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken). Het voelde een beetje als Sinterklaas om de box uit te pakken; alles was nieuw en natuurlijk een beetje spannend! Er zat echt een ruim assortiment in onze box (leuk om samen met je partner uit te pakken). Onze box bevatte laagdrempelige speeltjes die totaal niet gek of ongemakkelijk waren, alleen maar heel leuk en spannend! 

Genoeg keuze!

De box is overigens niet alleen beschikbaar voor stelletjes, ook als je single bent kun je een box bestellen. Bij het bestellen kun je namelijk niet alleen je ervaring met speeltjes aangeven, maar ook of het een box is voor een setje of voor een vrijgezel. 

Probeer in alle aspecten van je leven te blijven leren, dus ook in de slaapkamer. Nieuwe dingen proberen kan leuk en spannend zijn en dankzij de verrassingspakketten van Playpackage wordt nieuwe dingen proberen je heel makkelijk gemaakt. Check snel de website voor alle informatie www.playpackage.nl.

Dit artikel is in stand gekomen in samenwerking met Playpackage.