Geluk Single

Maar het is niet altijd jouw schuld

Maar het is niet altijd jouw schuld

Het is niet jouw schuld dat je dacht dat ze meenden wat ze zeiden. Het is niet jouw schuld dat je mensen geloofde, want waarom zou iemand bewust tegen je liegen? Waarom zouden mensen van te voren al slechte bedoelingen hebben?

Het ligt niet altijd aan jouw woorden of aan jouw hart, soms ligt het gewoon aan de mensen die zij zijn. Het soort liefde wat zij gewend zijn, de manier waarop ze in het leven staan. Hoe graag ze aandacht willen en aan hun kwetsbare ego’s. Het is niet jouw schuld dat zij spelletjes spelen omdat ze iets willen bewijzen aan hunzelf of aan anderen. Soms is het gewoon echt niet jouw schuld.

Het is niet jouw schuld dat je potentie zag en besloot om ervoor te gaan. Het is niet jouw schuld dat je er met een open blik en positief hart instapte. Het is niet jouw schuld dat je het niet zag aankomen, dat je spontaan was en dat jij je hart aan iemand gaf die hierom vroeg.

Het ligt niet altijd aan jou. Er is niet mis met jou en het is niet gek dat je piekert en onzeker bent geworden. Soms moeten onze harten geraakt worden door de verkeerde, zodat je de juiste volgende keer direct herkent. Soms moeten we door de leugens heen zodat we later de waarheid des te meer waarderen we de waarheid.

Het is niet jouw schuld, soms is er niets mis met jou en heeft de ander vooral heel veel werk nodig. Heel veel werk voordat ze leren hoe het echt is om van iemand te houden.

ps Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? @Herhealth.nl

Thoughtcatalog.com