Geluk

De leukste telefoonhoesjes van deze zomer voor jou geselecteerd!

De leukste telefoonhoedjes voor jou geslecteerd!

De zomer is volop begonnen mensen! Het weer is goed en voor Nederlandse begrippen hebben we tot nu toe een prima zomer! Dus de leuke jurkjes en schattige bikini’s kunnen weer uit de kast!

En je kunt je zomerse look niet alleen opfleuren door je kleding, maar ook door je telefoon hoesje! Wist jij dat er super veel leuke hoesjes bestaan? Hoesjes waar je dus echt blij van wordt! Ik heb de hoesjes die ik het leukste vond alvast geselecteerd.

Want wie wordt er nou niet blij van vrolijke flamingo’s, palmbomen of een mooie marmer print? En het allerleukste hoesje, die heb ik zelf ontworpen! Ik heb mooie herinneringen aan de trip in Oostenrijk die Bart en ik een tijdje geleden hebben gemaakt en dus heb ik zelf een hoesje ontworpen met één van mijn favoriete foto’s. Super leuk idee om een foto van je kids of die vrolijke standfoto met je vriendinnen als telefoonhoesje te gebruiken!

Hoe werkt het?

Oké hoe maak je nou een eigen ontworpen hoesje? Je kiest jouw formaat hoesje uit. Vervolgens kies je “Hoesje ontwerpen” en je kunt gewoon kiezen uit je eigen foto’s of zelf een ontwerp maken. Ik had serieus binnen 30 seconden mijn hoesje ontworpen. En het leukste: ik had mijn hoesje de volgende dag al in huis. Heerlijk als dingen zo lekker makkelijk zijn :).

Super vrolijke flamingo’s

Stylish marmer

Zomerse palmbomen

Mijn eigen ontworpen hoesje 🙂

Winnen!

Kijk op smartphonehoesjes.nl voor alle designs, wedden dat jij ook iets leuks tegenkomt! Daarnaast kun je ook nog een telefoonhoesje winnen!

  • Want welk van de bovenstaande hoesjes is jouw favoriet?
  • Laat het mij hieronder of op Facebook weten.
  • Volg @smartphonehoesjesnl op Instagram en je maakt al kans!

Je kunt dan hoesjes naar keuze t.w.v. €25,- winnen (dit kan ook een eigen ontworpen hoesje zijn)!

Alvast veel plezier, met je nieuwe hoesje ;).

Liefs Josine

#spon

Reacties

Laat een reactie achter