Geluk

Jij kunt jezelf altijd weer opnieuw opbouwen

Jij hebt het in je om jezelf weer op te bouwen

Jij kunt jezelf altijd weer opnieuw opbouwen. Je kunt altijd het vuil uit je ogen wassen en onthouden hoe jij jezelf zag voordat je blik vervuild werd. Voor je hart vervuild werd..

Je kunt altijd opnieuw beginnen. Het begint bij jezelf vergeven en je potentie onthouden. De potentie die jij hebt om geweldige dingen te doen. De potentie om meer te leren over de dingen waar je gepassioneerd over bent en je potentie om te stralen.

Je kunt altijd helen. Je heelt door te realiseren dat het niet altijd aan jou ligt. Je bent de verkeerde mensen tegengekomen, maar het is niet zo moeilijk om van jou te houden.

Je kunt altijd veranderen. Je hoeft jezelf niet steeds hetzelfde verhaal te vertellen. Je hoeft niet altijd in dezelfde rol te blijven zitten. Je kunt veranderen. Je kunt beginnen met winnen in plaats van verliezen. Je kunt beginnen met doen in plaats van met dromen. Je kunt beginnen met geloven in jezelf in plaats van te twijfelen over jezelf. Je kunt altijd je doel en je passie in het leven vinden.

Je kunt altijd andere keuzes maken. Of het nu gaat over de manier waarop je dingen ziet of de manier waarop je kiest om te reageren op de dingen die je overkomen. Je hebt een keuze om je lot te veranderen en om verder te kijken. Je hebt de keuze om toch de mooie dingen te zien in de nare dingen die gebeuren. Jij kunt je pijn ombuigen tot iets anders.

We hoeven niet altijd beschadigd of gebroken te blijven, vaak geven we gewoon te snel op. We wachten tot dingen vanzelf goed komen, we wachten tot anderen ons helen. We wachten tot er een wonder gebeurt zodat ons leven kan veranderen, maar vaak zitten deze wonderen al in onszelf.

Ons vermogen om onze ziel te resetten, om ons hart te helen en om onze geest leeg te maken. De kracht die we in onszelf hebben om bepaalde mensen in ons leven los laten. De kracht die we hebben om onszelf te vergeven en om weer van onszelf te houden zodat we een gezonder en mooier leven kunnen leiden. Het vertrouwen dat de toekomst er rooskleurig uitziet, dat zijn onze wonderen. Dat is hoe we vechten voor ons leven en dat is hoe we onszelf beschermen.