Geluk

10 keer de harde waarheid die het waard is om te onthouden

10 keer de harde waarheid die het waard is om te onthouden

1 Wanneer jij jezelf in gepieker verliest dan is het makkelijk om te denken dat jouw gedachtes de realiteit zijn. Onthoud dat het gewoon fantasieën zijn.

2 Je merkt dat je vast zit en geen actie onderneemt omdat je bang bent dat je misschien faalt, maar je faalt sowieso. We falen allemaal, maar gelukkig zeggen onze mislukkingen en fouten helemaal niets over ons.

3 Het is onmogelijk om te weten wat de toekomst voor ons in petto heeft. Dus doe je best, wees positief, focus je op het nu en heb vertrouwen.

4 Je zult teleurgesteld worden als je verwacht dat mensen hetzelfde voor jou doen als wat jij voor hen doet. Niet iedereen heeft een even groot hart als jij.

5 Echte liefde betekent dat je iets geeft zonder er iets voor terug te verwachten. Je doet dit omdat jij dit echt voor die persoon wilt doen, niet omdat je er iets van verwacht.

6 Als je te veel verwacht worden simpele dingen zelfs ingewikkeld. Verwachtingen zorgen voor ellende. Probeer niet te veel te verwachten.

7 Het is beter om uitgeput te zijn van veel moeite doen en leren, dan om moe te zijn van niets doen en fantaseren.

8 Goede dingen gebeuren niet zomaar voor mensen die geduldig wachten. goede dingen gebeuren voor mensen die geduldig zijn, terwijl ze er tegelijkertijd keihard voor werken.

9 In een cultuur die snelle en makkelijke resultaten verwacht moeten we de schoonheid van moeite, geduld en doorzettingsvermogen waarderen. Wees sterk en doortastend als je iets wilt bereiken.

10 Geluk en rust zul je vinden als je ook de kleine dingen in het leven waardeert terwijl je vecht voor de grote dingen.