Geluk

Soms heeft de vrouw die altijd voor iedereen klaar staat, iemand nodig die er voor haar is

Soms heeft de vrouw die altijd voor iedereen klaar staat, iemand nodig die er voor haar is

Als jij de vrouw bent die er altijd voor anderen is dan voel je veel. Je hebt een enorm hart en je geeft en geeft en geeft, je geeft jezelf steeds weer zodat je anderen kunt verwarmen.

Maar je hebt pijn. Ja, jij hebt ook pijn. Je vraagt je af of iemand jou ooit de liefde zal geven die jij zo makkelijk aan anderen geeft. Je vraagt je af of er een tijd komt dat iemand zich afvraagt hoe jij je voelt of jij het allemaal nog volhoudt.

Als dat niet gebeurt dan zorg jij voor jezelf. Je vindt kracht in andere dingen dan mensen. Je vindt kracht als je alleen bent, je vindt hoop in je dagdromen. Je geeft jezelf peptalk, zegt tegen jezelf dat je het alleen kunt.

Maar dit kun je niet, want soms heeft de vrouw die altijd voor iedereen klaar staat iemand nodig die er voor haar is. Soms heeft de vrouw met de grootste glimlach zelf de grootste pijn. Soms heeft de vrouw die anderen troost, zelf troost nodig. Soms heeft de vrouw die iedereen steunt en aanmoedigt, zelf iemand nodig die haar zegt dat ze wordt gewaardeerd, dat ze er toe doet, die haar aanmoedigt.

Dus als jij deze vrouw bent. De vrouw de er altijd voor iedereen is, weet dan dat jouw grote hart een zeldzaamheid is. Weet dan dat jij iets in je hebt wat de grootste storm in andere mensen kan kalmeren. Een prachtige gift die anderen kan helpen. Weet dat jij mensen hoop geeft, dat jij ze inspireert en dat jij ze het gevoel geeft dat ze gewaardeerd worden.

En onthoud dat jij geen superwoman bent. Jouw hart heeft rust nodig, jij hebt rust nodig! Herinner jezelf eraan dat je niet het gewicht van de wereld op je schouders hoeft te nemen, dat je niet iedereen kunt helpen. Onthoud dat jij het verdient om alle energie die je weggeeft ook regelmatig in jezelf te stoppen.

Jij verdient de liefde die je ook aan alle anderen geeft. Je hoeft niet altijd sterk te zijn, je kunt niet altijd de persoon zijn die alles oplost. Je mag mens zijn en je mag om hulp vragen, je hoeft niet altijd zelf de persoon te zijn die jou redt.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?