Geluk

Jij bent meer dan genoeg

Ik wil je vertellen dat je meer dan genoeg bent

Ik wil je vertellen dat je meer dan genoeg bent.

Ik wil je vertellen dat alles goed komt, misschien niet nu, maar uiteindelijk wel. Dit gedeelte van jouw verhaal is nog niet het einde. Misschien eindigt er een hoofdstuk, maar er zal zeker een ander hoofdstuk beginnen. We hebben allemaal domme keuzes gemaakt in ons leven. Hoe slecht het leven ook is geweest, het komt er altijd op neer op hoe je er ermee omgaat. Zonder dalen geen pieken.

Ik wil je vertellen dat je slim genoeg bent om te zijn waar je nu bent. Jij denkt misschien dat andere vrouwen het veel beter doen dan jij, maar jij bent goed genoeg. Jij hebt hard gewerkt om te zijn waar je nu bent. Het maakt niet uit hoeveel vrouwen het in jouw ogen beter doen, het gaat om jou en niet om hen. Jij doet het meer dan goed en dat is iets om trots op te zijn.

Ik wil je vertellen dat je mooi genoeg bent. Je bent prachtig, onthoud dit. Onthoud dit ook op de dagen dat jij je niet zo goed voelt. Jij hebt dit lichaam en dit gezicht gekregen en het is prachtig op zoveel verschillende manieren.

Ik wil je vertellen dat je op een dag krijgt wat je wilt. Hetgeen wat je wenst zal op het juiste moment naar je toekomen. Houd vertrouwen en blijf er hard voor werken. Wees sterk en uiteindelijk weet je wat je wilt of wat goed voor jou is. Weet dat niets vanzelf komt in deze wereld.

Ik wil je vertellen dat je met al je imperfecties perfect bent. Jij bent perfect. Ja, dat ben je. Accepteer dat je imperfecties hebt, want deze imperfecties maken je mens, maken je uniek en hierdoor perfect. Perfectie is hoe wij het zien, niet hoe anderen vinden dat we het moeten zien. Dus stop met jezelf met anderen vergelijken, jij bent jij en dat is meer dan genoeg.

Ik wil je vertellen dat je anderen jou niet meer moet laten definiëren. Jij moet weten dat je moet stoppen met luisteren naar de meningen van anderen. Je moet leren om die mensen te negeren, want ze zullen hun mening klaar hebben, wat je ook doet. En het is de manier waarop jij met deze meningen omgaat wat jouw definieert. Laat je niet beïnvloeden door de meningen van anderen. Doe wat jou gelukkig en blij maakt.

Ik wil je vertellen dat je alleen besluiten kunt nemen. Het is makkelijker om mee te gaan met de flow en om anderen de keuzes voor jou te laten maken, maar het is meer dan bevredigend om je eigen keuzes te maken. Jij bent een onafhankelijke en sterke vrouw, jij bent verantwoordelijk voor jouw leven. Koop de schoenen die jij leuk vindt, verf je haar blauw als jij dit wilt. Doe wat jij wilt!

Ik wil je vertellen dat je kunt beginnen met in jezelf geloven.
Geloof in jezelf, houd van jezelf en onthoud dat jij meer dan genoeg bent.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?