Relaties Single

Hoe je een fantastisch liefdesleven creëert (zelfs als je nog niemand hebt ontmoet)

Een goed liefdesleven creëren

Een goed liefdesleven creëren begint niet alleen op het moment dat je die gene ontmoet. Tot het moment dat jij in staat bent om de liefde te ontvangen die jou toekomt, kan het zijn dat jij blind bent geweest voor potentiële partners die je weg al hebben gekruist.

1 Laat los wat anderen van je denken
Er is niets aantrekkelijker dan iemand die zichzelf is. Die doet wat zij leuk vindt omdat ze daar plezier in heeft, die aantrekt wat zij mooi vindt, die zegt wat zij vindt. Dus stop met dingen te doen in de hoop om iemand tegen te komen die je eigenlijk niet leuk vindt om te doen. Doe de dingen die jij leuk vindt en je energie zal beginnen te stromen. Je plezier zorgt ervoor dat je onweerstaanbaar bent.

2 Laat je vooroordelen en jaloezie los
Wanneer je merkt dat je anderen veroordeelt en jaloers bent, onthoud dan dat deze negatieve energie vaak in jezelf zit. Jaloezie en vooroordelen hebben iemand nog nooit iets goeds gebracht. Probeer te oefenen om anderen niet meer te veroordelen en de positieve kanten van anderen in te zien. Probeer je te focussen op de mooie dingen die je wel hebt.

3 Laat zelfkritiek los
Haal jij jezelf naar beneden? Vind jij je lichaam niet mooi genoeg? Spreek jij jezelf niet uit omdat je bang bent om afgewezen te worden? De manier waarop jij tegen of over jezelf praat zendt een signaal uit naar anderen. Je nodigt ze bijna uit om hetzelfde te doen. Wanneer jij jezelf respecteert zullen anderen dit ook doen, zo simpel is het nou eenmaal. Want jij bent leuk, mooi, krachtig en lief genoeg dus je verdient respect van jezelf en van anderen.

4 Laat negatieve mensen los
Jij mag zijn wie je bent. Je mag de keuzes maken die jij wilt. Dus probeer een omgeving te creëren van mensen die achter je staan, die je steunen en die je niet veroordelen op jouw keuzes. Zorg ervoor dat jouw omgeving je aanmoedigt om jezelf te zijn en om je te uiten zoals jij dit wilt.

5 Laat je ideaalbeeld los
Laat het beeld wat je hebt van de ideale partner of ideale relatie los. Liefde laat zich niet leiden door een checklist in je hoofd. Liefde zit in je lichaam, in je hart, in je intuïtie, in je buikgevoel. Sta jezelf toe om je in te beelden hoe jij je voelt wanneer je samen met jouw toekomstige partner op zondagochtend het ontbijt maakt. Leer te voelen en laat het beeld wat je ooit had of wat je vrienden of familie je hebben opgelegd los. Actieve visualisatie opent je energie en zal je leiden naar een intuïtief pad in plaats van een weg die gestuurd wordt door enkel je hoofd.