Gezondheid

En is mijn tandvlees gezonder? Product review + win-actie!!

Review Oral-B

Zoals ik jullie in mijn vorige artikel al vertelde heb ik soms last van ontstoken tandvlees en daarom mocht ik de nieuwe producten van Oral-B testen. Ik heb de Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair tandpasta getest in combinatie met de Sensi Ultrathin opzetborstel.

Gelukkig waren mijn tandvlees problemen als een stuk verbeterd sinds ik elektrisch poets met de Genius Oral-B, maar ik was er nog niet helemaal. Uit onderzoeken blijkt dat de Tandvlees & Glazuur Repair tandpasta zorgt voor 72% minder tandvleesproblemen in vergelijking met reguliere tandpasta’s. Ik was dus heel benieuwd of ik ook bij die 72% behoorde.

De Sensi Ultrathin opzetborstel en de Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Tandpasta

Dus nu het resultaat van de test… Het heeft in 2 weken wel degelijk geholpen, mijn tandvlees is een stuk gezonder!! 

Wij hebben tijdens onze vakantie in Italië de nieuwe opzetkop getest in combinatie met de tandpasta en mijn tandvlees is gewoon echt weer een stukje gezonder geworden. Ik heb geen last meer van bloedend tandvlees, ook niet als ik stook of een raggertje gebruik. Daarnaast ik vind de smaak van de tandpasta lekker fris. Zelfs Bart was erover te spreken, want die is altijd hartstikke kritisch op de smaak van tandpasta’s :).

Wat is na 2 weken voor mij nou het verschil?

  • Mijn tandvlees heeft een betere kleur.
  • Het bloedt niet meer na het poetsen, raggen of stoken.
  • Ik heb het idee dat ik een frissere adem heb.
  • Mijn tanden voelen heerlijk glad aan na het gebruik van de Sensi Ultrathin opzetborstel in combinatie met mijn elektrische Genius tandenborstel.

De Oral-B Genius met de Sensi Ultrathin opzetborstel

Wat ook een goede bijkomstigheid is, is dat de Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair Tandpasta je tanden, in vergelijking met reguliere tandpasta’s, bij langdurig gebruik tot 3 keer sterker tegen erosieve slijtage maakt. Daarnaast is het de tandpasta met de beste tinfluoride, waardoor je tanden de hele dag beschermd blijven. Oral-B is één van de weinige merken met tinfluoride en tinfluoride heeft naast een beschermde ook een antibacteriële werking, 2 in 1 dus!

Wil jij ook een stralend gebit en gezond tandvlees? Dan is dit je kans, ik mag namelijk zoiets tofs weggeven: de Oral-B GENIUS 9000! Deze elektrische tandenborstel is van alle nieuwste technologische snufjes voorzien en zorgt voor een stralend gebit! Hoe maak je kans?

Post op Instagram een foto met jouw grootste glimlach, gebruik de #smile #OralB en tag @herhealth.nl in je Instagram post. Super simpel dus, doe je mee?!

#spon