Gezondheid

Dankzij deze technologie ga je tandenpoetsen leuk vinden!

Josine test de Oral-B GENIUS
Logo Her Health
Geschreven door Redactie

De gezondheid van je mond is belangrijker dan je denkt, want wist jij dat er een samenhang is tussen je mondgezondheid en je algemene gezondheid? Hart- en vaatziekten, diabetes en zwangerschapscomplicaties worden bijvoorbeeld al een tijdje gekoppeld aan mondproblemen. Dus naast dat we allemaal graag een mooie en stralende lach willen is het dat dus ook belangrijk voor je algemene gezondheid om je gebit goed te verzorgen.

En dankzij de Oral-B GENIUS wordt het je heel makkelijk (en leuk) gemaakt om je gebit te verzorgen. Ken je dat heerlijk schone gevoel wat je hebt als je net naar de mondhygiëniste  bent geweest? Dat je tanden zo lekker schoon en glad aanvoelen? Dat gevoel kun je dus ook gewoon thuis ervaren! Ik gebruik de Oral-B GENIUS nu al een tijdje en ik kan je vertellen: dit is echt gaaf.

Ik houd van de nieuwste snufjes (don’t we all?) en de Oral-B GENIUS is echt van alle nieuwste technologieën voorzien. De Oral-B GENIUS werkt samen met de Oral-B Brushing App en op deze manier geeft je tandenborstel je via je telefoon real time advies om ervoor te zorgen dat je echt poetst zoals je tandarts dit aanraadt! Je telefoon hang je heel handig aan je spiegel dankzij de meegeleverde standaard houder en dankzij de positiedetectietechnologie voelt en herkent je tandenborstel via sensoren gedeeltes van de mond. Je slaat zo dus geen stukje over en poetst alle zones in je mond.

Gezichtsdetectie in de Oral-B Brushing App

Gezichtsdetectie in de Oral-B Brushing App

Je kunt in de Oral-B Brushing App je poetsactiviteiten terugzien

Je poetsactiviteiten in de Oral-B Brushing App

Ik poets dus al een tijdje op deze manier en het is echt een aanrader! Want naast dat mijn tanden super schoon aanvoelen, zijn ze nu ook mooi wit.

En nog één dingetje over alle handige snufjes, want je kunt de volledige informatie op OralB.nl terugvinden, maar dit wilde ik toch even benoemen: de Oral-B GENIUS heeft namelijk verschillende standen:

  1. Dagelijkse Reiniging: Standaardstand voor de dagelijkse reiniging
  2. ProClean: Voor een ongelooflijk schoon gevoel (werkt met hogere frequentie)
  3. Sensitive: Zachte reiniging voor gevoelige delenfacetune-5
  4. 3D White: Polijsten voor minder frequent gebruik
  5. Tandvleesverzorging: Zachte massage voor het tandvlees
  6. Tong Reiniger: Voor het reinigen van je tong

Ideaal toch en als je op deze manier poetst hoef je dus echt niet meer bang te zijn voor de tandarts! Wetenschappelijk onderzoek heeft ook aangetoond dat elektrisch poetsen effectiever is dan poetsen met een handtandenborstel. Als het gaat om je aangezicht en je gezondheid dan is de aanschaf van een elektrische tandenborstel de investering waard. Ook een goeie tip: de Oral-B GENIUS is ook een super leuk kerstcadeau. Handig want als jij je partner blij maakt met dit cadeau dan heb je er zelf ook wat aan :).

De Oral-B GENIUS is o.a. te verkrijgen bij Bol.com en Mediamarkt en nog een tip: ORAL-B Genius 9000S Zwart kost nu bij MediaMarkt EUR 147,-! En daar kun je nog € 60,- extra korting op krijgen…

Oral-B geeft nu namelijk 50 euro korting bij aankoop van een Genius 8000 (S) en 60 euro korting bij aankoop van een Genius 9000 (S) bij geselecteerde (web)winkels. Deze actie geldt enkel voor aankopen door consumenten gedaan in Nederland t/m 31 december 2016Tot 28 februari 2017 kan men een actieproduct aanmelden voor deze actie. Klik hier voor de voorwaarden van deze actie. 

Kijk voor meer informatie op OralB.nl

#Sponsored