Relaties

De slechtste relatie van je leven is met iemand die deze 10 dingen doet

De slechtste relatie van je leven is met iemand die deze 10 dingen doet

1 Iemand die vaag is. Wanneer iemand zijn (of haar) telefoon uit jouw zicht haalt zouden je alarmbellen af moeten gaan. Mensen die vaag zijn zorgen ervoor dat je onzeker wordt, zoals wanneer Iemand je nooit een eerlijk antwoord geeft als je hem wat vraagt. Of als hij weigert om jullie relatie een label te geven, zelfs als jij al dacht dat jullie een relatie hadden.

2 Iemand die ervoor zorgt dat je minder van je zelf houdt. Sommige mensen geven je bewust het gevoel dat je dom, niet aantrekkelijk of dat je hun aandacht eigenlijk niet waard bent. Dit gaat niet onbewust, dit is een heel naar spel.

3 Iemand die jou achter hem aan laat lopen. Niets irritanter dan iemand die nooit het eerste appje verzendt. Die wacht tot jij een date plant of de conversatie leidt. Iemand die dus gewoon lui is omdat hij weet dat jij het initiatief toch wel neemt.

4 Date nooit iemand die kiest wanneer hij je goed behandelt. De ene keer word je als een prinses behandeld, de andere keer word je weer een week genegeerd.

5 Iemand die alleen om zichzelf geeft. Iemand die denkt dat hij altijd gelijk heeft en die weigert om compromissen te sluiten of om zich te verontschuldigen. Het is enorm onvolwassen als iemand geen verantwoordelijkheid voor zijn acties neemt.

6 Iemand zonder geweten. Die jouw appjes negeert zonder zich er schuldig over te voelen. Of die zonder blikken of blozen liegt in je gezicht en die je pijn doet zonder dat hij daar ook maar een uurtje van wakker ligt.

7 Date nooit iemand die jou een ongemakkelijk gevoel geeft. Iemand die zich gedraagt alsof hij beter is dan jij. Je zou niet op eieren moeten lopen in een relatie om zo conflicten te vermijden. Of iemand die nee niet accepteert en die je probeert over te halen om dingen te doen waar jij je niet fijn bij voelt.

8 Date nooit iemand die jou een schuldgevoel geeft over je emoties. Iemand ie je te emotioneel noemt als je overstuur bent. Of iemand die, als jij je gevoelens toont, vraagt of je ongesteld bent.

9 Iemand die jou zegt wat je moet doen. Die je vertelt wat je wel en niet moet dragen en welke wel of niet bij je passen. Iemand bij je het gevoel krijgt dat je verantwoording moet afdragen over alles wat je doet.

10 Date nooit iemand die zijn boosheid op jouw uit. Iemand die zijn frustraties op jou afreageert na een slechte dag op het werk. Of iemand die boos wordt als dingen niet gaan zoals hij dat wilt.