Ontspanning

De leukste kerscadeaus op een rij!

De leukste kerscadeaus op een rij!

Kerst komt eraan! Leuk en gezellig, maar soms ook een beetje lastig; wat moet je nu weer kopen voor je partner, moeder, vader, broer of zus? Om jouw kerstress te verminderen heb ik wat leuke ideeën voor je op een rij gezet! 

1 Bloemen
Iedereen houdt van bloemen en wordt blij van een prachtig boeket op tafel. Super leuk dus om bloemen te krijgen, maar om je bos bloemen nou ingepakt onder de boom te leggen… mwah niet zo’n goed idee. Daarom kun je een bon geven. Van de bloemist op de hoek tot Bloomon, er is voor ieder wat wils en dus een bon te verkrijgen. Zo kan de gelukkige een bos uitzoeken die bij haar past op het moment dat het haar uitkomt!

2 Horloges
Het blijft leuk om te krijgen en om te geven, een mooi horloge. Horloges zijn er in alle prijsklasse en daarom ideaal als cadeau. Sportief, stoer of juist klassiek of stijlvol, kies het horloge wat bij de persoon past aan wie je het geeft. 

3 Noice canceling koptelefoon
Ik heb dit cadeau ooit voor mezelf gekocht en ik ben er nog zo blij mee dat ik het iedereen aanraad :). Daarom vind ik het een perfect cadeau om te krijgen. Ik gebruik mijn koptelefoon in het vliegtuig om het geluid van de motoren en medepassagiers tegen te houden. Maar ook in de tuin als de buren een feestje hebben of thuis als Bart tv kijkt en ik wil schrijven, ideaal.

4 Sieraden
Sieraden zijn natuurlijk altijd goed, voor zowel mannen als vrouwen. Prachtige oorbellen voor de vrouw en een stoere armband voor de man. En zo’n klein spannend doosje doet het natuurlijk heel goed onder de boom.

5 Natuurlijke verzorgingsproducten en make-up
Tegenwoordig gebruik ik alleen nog meer natuurlijke verzorgingsproducten en make-up. Dus geen vage chemische ingrediënten, geen parfum toegevoegd en volledig vegan. Helaas zijn dit soort producten nog best prijzig en daarom vind ik het een ideaal kerstcadeau!