Zin in lekkere curry met homemade currypasta? Dit super simpele receptje smaakt alles behalve simpel!
Nodig voor twee personen
- 200 gr gedroogde linzen
- 15 cherrytomaatjes
- 1 aubergine
- 200 ml kokosmelk
- Verse koriander
- 50 gr gele currypasta (zelfgemaakt)
- Kokosolie
Zo maak je het
- Kijk op de verpakking van de gedroogde linzen of je deze nog moet weken, voordat je ze kookt. Dit is namelijk niet altijd het geval en doe dit wanneer nodig.
- Snijd de aubergine in fijne blokjes en snijd de cherrytomaatjes in kwartjes.
- Verhit een wok en smelt de kokosolie hierin en daarna de currypasta. Bak de aubergine gaar in de currypasta.
- Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Voeg dan de linzen toe en laat meekoken, zoals de aanwijzing op de verpakking van de linzen aangeeft.
- Voeg als laatst de tomaten toe en warm deze even mee op. Bestrooi de curry voor het eten met koriander.
Eet smakelijk!
Laat een reactie achter