Geluk

9 dingen die je niet meer hoeft te bewaren

Deze 9 dingen hoef je niet meer te bewaren

We herkennen deze gedachte: “Als ik toch ooit een ontbijt of die brunch ga organiseren voor mijn vriendinnen dan is het super handig om al die 7 lelijke bekers die nergens bij passen te bewaren..”. Geloof je het zelf? 😉 Deze dingen kun je gewoon weggooien:

1 Bekers
Leuk hoor die verschillende koffie of theebekers. Die ene beker die je vriendin voor je meenam vanuit Disneyland of die beker met die grappige tekst die eigenlijk helemaal versleten is. Gooi maar weg, ruimt lekker op!

2 Winkeltassen
Houd de kleding, doe de tassen weg. Leuk hoor die mooie papieren tas van die mooie winkel, maar wat moet je er mee? Hetzelfde geldt voor die enorme stapel plastic tassen, bewaar er een paar en gooi de rest weg. Scheelt je een hoop opbergruimte.

3 Oude opladers
Lieve iphone gebruiker, je kunt je oude oplader van de iphone 4 wel weggooien. Die gaat echt niet passen op je 5 of 6. En die oude oplader van samsung werkt ook niet in je iphone. Dus hup eruit en heb je onverhoopt toch die oplader nodig, de Hema helpt je uit de brand.

4 Electronica
En nu we het er toch over hebben, je hoeft je oude telefoons ook helemaal niet te bewaren. Je kunt er toch helemaal niets mee, dus doe die telefoon van 7 jaar geleden maar gewoon weg.

5 Magazines
Het is moeilijk om ze los te laten. Trek je favoriete pagina’s eruit en bewaar de rest. Of je moet deze week nog beginnen aan je moodboard, anders kunnen ze bij het oud papier.

6 Oude verfblikken
Die blauwe kleur die je ooit hebt gebruikt in je slaapkamer was heel mooi, maar ondertussen heb je het al 3 keer in andere kleuren overgeschilderd en wil je het nu gaan behangen dus dat oude blik verf kan nu wel een keer weg. Geldt ook voor die andere kleuren die je bewaart.

7  Knopen
Hartstikke goed dat je alle extra knopen bewaart die bij je nieuwe kledingstukken komen. Maar wees eerlijk, hoeveel heb je er nu? En kun je ooit de juiste knoop vinden die bij een bepaalde blouse kwam?

8 Medicijnen die over de datum zijn
Kijk eens naar je medicijnkastje. Waarschijnlijk ligt het vol met zalfjes en pilletjes die je echt niet meer mag gebruiken, moet weg dus!

9 Make-up wat over de datum is
Hoewel de houdbaarheid van je mascara niet altijd op het product staat is het wel goed om oude make-up weg te gooien. Na een jaar krioelt het van de bacteriën in je oude mascara en je oogschaduw van 4 jaar geleden is ook niet meer zo goed voor je ogen.

PS. Volg jij Herhealth.nl al op Instagram? @herhealth.nl

Bron Purewow.com Foto