Relaties

7 dingen die je relaties van jou nodig hebben

7 dingen die je relaties van jou nodig hebben

1 Aandacht
Er is niets belangrijker voor de band die je deelt dan er voor elkaar zijn. Wanneer we aandacht aan elkaar geven dan geven elkaar energie. Door regelmatig aandacht te geven zullen onze relaties bloeien en zullen wij als personen sterker worden. Dit is het neveneffect van een goede relatie. Dus blijf in contact met de mensen die belangrijk voor je zijn, want deze mensen zijn dat beetje extra moeite waard.

2 Vertrouwen
Vertrouwen staat aan de basis van veel dingen: relaties, werk, onze maatschappij. Dit vertrouwen is hetgeen alles bij elkaar houdt, daarom is het ook zo mooi als je iemand vertrouwen kunt geven. Jij bepaalt welke mensen jouw vertrouwen verdienen en de enige manier om uit te vinden of iemand waardig is van jouw vertrouwen is door die persoon te vertrouwen. Als je dit doet dan dan krijg je 1 van deze 2 resultaten: 1 een vriend voor het leven of een les voor het leven.

3 Eerlijkheid
Als je intenties goed zijn dan zal eerlijkheid je altijd helpen. Wees eerlijk over de dingen die juist zijn en over dingen die veranderd moeten worden. Wees eerlijk over wat je wilt in een relatie en over hoe je behandeld wilt worden. Wees open en eerlijk over alle aspecten van je relatie, altijd. Ga nooit onzorgvuldig om met de gevoelens van een ander omdat je niet zeker bent van je eigen gevoelens.

4 Loyaliteit
Sta de mensen om wie je geeft bij in hun donkerste momenten, maar deel met deze mensen ook de mooie zonnige momenten. Wees loyaal en maak van je loyaliteit een prioriteit.

Bewaar dit artikel op Pinterest

5 Samenwerken
Je zult compromissen moeten sluiten en je zult veel meer bereiken door met mensen samen te werken dan door alleen of tegen ze te werken. En dat is waar het in gezonde relaties om gaat, samenwerken. De kracht van elke relatie hangt af van de kracht van zijn leden. Niets kan op tegen een sterk team.

6 Acceptatie
Er bestaat geen perfecte relatie. Zelfs als het nu perfect lijkt, zal het niet altijd zo blijven. Maar imperfectie is echt en mooi. Het is hoe 2 mensen elkaar accepteren ondanks deze imperfecties wat een relatie sterk maakt. Waardeer de dingen die gemeen hebt en respecteer elkaars verschillen.

7 Vergiffenis
Elk probleem heeft een oplossing. De bereidheid om toe te geven dat we mens zijn en dat we fouten maken is de eerste stap. De tweede om fouten te kunnen vergeven. Toegeven en vergeven zijn tekenen van wijsheid en volwassenheid.