Geluk

6 soorten soulmates die we allemaal tegen zullen komen in ons leven

6 soorten soulmates die we allemaal tegen zullen komen in ons leven

Als je denkt aan soulmates, of zielsverwanten, denk je misschien al snel aan een relatie en echte liefde. Of iemand die een vergelijkbaar leven heeft als jij. Misschien ben je nu zelfs wel op zoek naar een echte soulmate. Er zijn verschillende soorten soulmates die je in je leven zult tegenkomen. De één houd je voor de rest van je leven, een ander verdwijnt weer na een tijdje. Dit zijn de soorten soulmates die je tegen zult komen:

1 Een tweeling
Een tweeling soulmate is iemand waarmee je al je problemen en ervaringen kunt delen. Ze geven jou de kracht om emotionele obstakels onder ogen te zien en je kunt met hen over alles praten. Het voelt alsof jullie elkaar al je hele leven kennen. Als je je tweeling zielsverwant hebt leren kennen, wil je diegene dan ook nooit meer kwijt.

2 Een heler
De ontmoeting met deze zielsverwant zal plaatsvinden wanneer je dit het meeste nodig hebt. En dat is waarschijnlijk als je niet helemaal goed in je vel zit. Het doel van deze soulmate is om jou belangrijke en waardevolle lessen te leren. Misschien blijven zij niet voor eeuwig in je leven, maar ze staan wel voor je klaar wanneer je het nodig hebt.

3 De ‘wrecking ball’
Als je op zoek bent naar veranderingen in je leven, komt deze soulmate het beste van pas. Deze persoon zal je namelijk begeleiden door de veranderingen. Ze geven je uitdaging en dwingen je om verder te gaan in je leven. Dit is iemand die niet voor altijd in je leven zal blijven. Ze komen, gooien alles waarvan je dacht dat je zeker was in de war en gaan dan weer verder.

4 Een lotgenoot
Je zult ontspanning voelen als een lotgenoot in je leven komt. Dit zal een vriend zijn voor wie jij veel respect hebt en die je volledig vertrouwt. Jullie hebben veel dingen gemeen, zoals interesses en meningen. De band met deze zielsverwant is echte vriendschap, verbonden met comfort en begrip.

5 Een leraar
Deze soulmate zal je dingen leren door je te dwingen om op een andere manier naar bepaalde scenario’s te kijken. Het kan zijn dat dit geen vriend is, maar eerder een docent, een buurman of collega. Deze soulmate geeft je leiding en probeert een oplossing te vinden voor een les die je misschien moet leren.

6 De vreemdeling
Het voelt bij de vreemdeling zielsverwant alsof je diegene al jaren kent. Misschien kom je deze persoon per toeval tegen. Als je in een winkel staat, of bij de bushalte. Of wanneer je gewoon over straat loopt. Hoewel een gesprek met deze persoon niet per se heel diep of lang hoeft te zijn, krijg je wel het gevoel van gemak en validiteit.

Bron: Mystical Raven