Geluk

6 signalen dat je een natuurlijke heler bent

6 tekenen dat jij een natuurlijke heler bent

Er zijn veel verschillende soorten helers en jij misschien ben jij er daar 1 van. Het is niet egoïstisch om jouw unieke vaardigheden te waarderen. Juist jouw kracht en kennis hebben invloed op het welzijn van de mensen om je heen. Jouw kennis en kunde kunnen het leven anderen verbeteren.

Helers hebben vaak een open persoonlijkheid, zijn benaderbaar, integer, goede luisteraars, empathisch, stellen vragen, nemen de tijd en zijn verzorgend. Als jij zonder het te weten ook een natuurlijke heler bent dan zou je veel mensen tot steun kunnen zijn. Lees verder voor de kenmerken van een heler om te zien of jij ook een natuurlijke heler bent:

1 Mensen helpen is je tweede natuur en vind je vanzelfsprekend
Als anderen het moeilijk hebben dan herken je dit en zoek je, zonder dat anderen het hoeven te vragen, naar manieren om te helpen. Je bent misschien de enige die de pijnlijke uitdrukking van iemand opmerkt of je intuïtie vertelt je dat de iemand hulp nodig heeft. Maar hoe het ook gebeurt, jij weet dat iemand hulp nodig heeft. 

2 Je vindt het fijn om contact met anderen te hebben
Je wordt blij als je met mensen praat, ze aanraakt of ze iets leert. De vreugde van echt contact met andere mensen is één van de kenmerken van een heler.

3 Je voelt je aangetrokken door iets wat groter is dan jijzelf
Jouw lotsbestemming staat vast en je voelt dat je hiernaar toe getrokken voelt. Je hebt ervaringen die andere mensen niet hebben en sommige van deze ervaringen onthullen zelfs dat er meer is tussen hemel en aarde. 

4 Je intuïtie is enorm sterk
Maar niet alleen je intuïtie is sterk ontwikkeld, ook je smaak, zicht, aanraking en reuk zijn sterk ontwikkeld. Je bent de eerste die merkt dat er iets staan aan te branden, merkt als eerste een huilend kind op en bent de eerste om door de glimlach van je vriendin heen te prikken als ze zegt dat alles goed gaat. Hierdoor ben je in staat om snel bedreigingen of problemen te signaleren. Omdat jij deze dingen zo snel signaleert kun je ingrijpen voordat dingen erger worden.

5 Je krijgt steeds weer tekens dat je meer met je gave moet doen
Misschien was het een droom of een ervaring met een andere heler die jou wees op jouw bijzonder gave. Maar het universum geeft je tekens dat jij anderen zou moeten helpen. Dit kan bijvoorbeeld als coach, als massagetherapeut of als alternatieve genezer.

6 Je hebt het gevoel dat je huidige rol niet bij je past
Mensen zijn gevers of nemers en als jij als heler in een rol zit die ervoor zorgt dat je meer neemt dan geeft dan voelt dit niet goed. Want jij wilt juist geven, daar word jij gelukkig van. Als heler gaat er bij jou een alarmbelletje rinkelen als je merkt dat de balans zoek is.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

Powerofpositivity.com