Relaties

5 signalen dat je van iemand houdt die jou niet verdient

5 signalen dat je van iemand houdt die jou niet verdient

Sommige mensen zullen nooit echt waarderen wat ze hebben, ze zijn egoïstisch en denken dat alles om hen draait. Hoe hard je ook je best doet, hoe flexibel of begripvol je ook bent en hoeveel je ook van iemand houdt, sommige mensen zullen nooit veranderen. Ze zullen niet opeens wakker worden en inzien wat een geweldig persoon je eigenlijk bent. Onderstaand vind je 5 signalen dat je van iemand houdt die jou niet verdient en die jou niet waardeert.

1 Ze liegen tegen je en bedriegen je
Ze zullen je hart breken en tegen je liegen. Ze vertellen je niet altijd waar ze naar toe gaan of met wie ze zijn. Ze leven een dubbel leven en gebruiken jou. Ze liegen tegen je omdat je niet belangrijk genoeg voor ze bent. Ze houden niet genoeg van je om altijd eerlijk tegen je te zijn en ze zijn niet aardig genoeg om eerst de relatie te beëindigen voordat ze verder kijken.

2 Het zijn nemers en geen gevers
Mensen in een liefdevolle relaties zijn tot een bepaalde hoogte gevers. Ze geven hun tijd, energie, liefde en ruimte aan hun partner. Maar als je met een nemer bent dan ben jij de persoon die alles geeft terwijl de ander alles maar neemt. Ze zuigen alles op en geven er niets voor terug. Je hebt iemand nodig die ook teruggeeft en die alles voor je over heeft.

3  Ze kleineren je
Ze zijn zo met zichzelf bezig dat jij in hun beleef wereld niet belangrijk genoeg bent. Het is één ding om iemand af en toe een beetje te pesten, maar het is wat anders als iemand je constant kleineert en geen respect voor je heeft. Gemene opmerkingen die je pijn doen horen niet in een relatie thuis. Iemand die van je houdt en die respect voor je heeft en die je nooit naar beneden zal halen.

4 Je kunt niet op ze rekenen
Je kunt niet rekenen op de steun die je hoort te krijgen in een relatie. Ze leven hun eigen leven en houden geen rekening met jou. Ze zullen belangrijke data en dingen die belangrijk voor je zijn vergeten. Als je ze nodig hebt dan zijn ze er niet want jij bent niet belangrijk genoeg. Jij bent er wel voor hem of haar, waarom hij/zij dan niet voor jou?

5 Ze zijn egoïstisch
Je bent een team. Je zult samen slagen of samen falen. Als één persoon uit het team wint dan wint het hele team. Tenminste dat is hoe het zou zijn in een goede relatie. Maar iemand die niet echt van jou houdt leeft meer voor zichzelf en vormt samen met jou geen team. Je hebt iemand nodig die je steunt en die samen met jou ergens voor gaat!