Relaties

5 dingen die sterke vrouwen anders doen in relaties

5 dingen die sterke vrouwen anders doen in een relatie

1 Ze neemt verantwoordelijkheid voor haar gevoelens
Sterke vrouwen geven hun partner niet de schuld van hoe zij zich voelen; ze zijn verantwoordelijk voor hun eigen gevoelens. Dit betekent niet dat zij hun partner toestaan om over ze heen te lopen, nee ze zorgen ervoor dat zij niet het slachtoffer worden. Wanneer ze een discussie hebben met hun partner dan zal een sterke vrouw samen met haar partner gaan zitten om een open en eerlijk gesprek te hebben. Ze zijn veel lastige situaties in hun leven tegen gekomen en daarom weten ze hoe ze met obstakels in hun relatie om moeten gaan.

2 Sterke vrouwen accepteren hun partner met heel hun hart
Zij probeert haar partner niet te veranderen, ze houdt van hem zoals hij is. Sterke vrouwen hadden van zichzelf en daarom zijn ze in staat om gemakkelijk van iemand anders te houden. Een sterke vrouw ziet in iedereen wat moois, zelfs als mensen dat zelf nog niet zien.

3 Ze is open in het tonen van haar emoties
Een sterke vrouw durft zich kwetsbaar op te stellen in een relatie. Ze is niet bang om haar angsten en emoties aan haar partner te tonen. Daarnaast vraagt ze regelmatig naar de emoties van haar partner. Ze weet dat een relatie werk vergt en doet haar best om een open en veilige communicatie met haar partner op te bouwen.

4 Ze is niet afhankelijk van haar partner voor haar eigenwaarde
Ze weet wat ze waard is en wie ze is, ook zonder haar partner. Ze heeft haar eigen worstelingen en ups en downs gehad en ze weet nu waar ze staat. Ze houdt van zichzelf en zorgt goed voor zichzelf. Omdat ze zo goed voor zichzelf zorgt is ze ook in staat om goed voor iemand te zorgen.

5 Ze zorgt voor haar partner
Een sterke vrouw zet haar partner op nummer 1, hoe druk andere zaken ook zijn. Ze houdt enorm veel van haar partner en wil dat hij gelukkig is. Ze vindt het leuk om voor hem te zorgen en laat zich ook door hem verzorgen. Ze is niet bang om te geven en ze is ook niet bang om te nemen. Ze is in balans.

www.powerofpositivity.com