Relaties Single

5 dingen die mannen in een relatie zoeken

Je partner met anderen vergelijken is niet altijd handig

1 Ze willen zich een held voelen
Mannen willen jouw superman zijn, jou meenemen in zijn armen en jou de wereld laten zien. Oké niet letterlijk, maar dat is het gevoel wat ze willen hebben. En het geeft ze enorm veel kracht wanneer een vrouw een man de ruimte geeft om zich de held te laten voelen. Wanneer jij een man onzichtbaar en onnodig maakt omdat je alles zelf kunt dan krijgt hij dit gevoel niet. Dus als jij hem het gevoel heeft dat hij onoverwinnelijk is zal hij jou het gevoel geven dat jij het mooiste wezen op aarde bent.

2 Acceptatie
Mannen wil het gevoel hebben dat ook al ruimen ze de vaatwasser verkeerd in, zeggen ze net de verkeerde dingen tegen je vriendinnen, vergeten ze de dingen die jij je hebt gezegd je nog steeds van ze houdt. Want in bijna elke man zit een jongetje wat af en toe vergeet dat hij volwassen is. Steun en acceptatie van een vrouw kan er juist voor zorgen dat hij een sterkere man wil zijn.

3 Niet buiten gesloten worden
Veel vrouwen vertellen hun man niet hoe ze zich voelen omdat ze hem daar niet mee willen lastig vallen of ze zijn bang voor zijn reactie. Maar wanneer jij je niet uit dan sluit je jouw man buiten en heeft hij geen idee wat er aan de hand is. Mannen willen graag de waarheid over jou weten. Stellen groeien en worden sterker door samen dingen aan te gaan, niet door door hun leven los van elkaar te leven. Weet dat elke keer dat je dingen niet zegt, je een klein muurtje tussen jou en je man bouwt. Dit betekent niet dat je altijd alles maar moet zeggen, maar de meeste mannen willen wel graag weten wie jij echt bent.

4 Communicatie
Zonder communicatie bouw je een relatie op los zand. Mannen willen dat je direct communiceert. Mannen zijn in het algemeen slecht in het oppikken van hints, ze hebben dingen het liefst duidelijk. Wil je dat de man de afwas doet, het vuilnis buiten zet of de stofzuiger pakt? Vertel het hem.

5 Hun eigen leven leiden
Ze zullen het niet zo snel zeggen, want hoe zeg je tegen de vrouw van wie je houdt dat zij je af en met rust moet laten? Maar mannen vinden het vaak fijn als jij je eigen leven hebt. Ze vinden het leuk als jij ook je eigen vriendinnen of hobbies hebt, dus eigenlijk je eigen indentiteit behoudt. Op deze manier kunnen zij ook af en toe wat leuks doen met hun vrienden zonder zich schuldig te voelen.