Geluk

8 signalen dat je midden in een grote verandering in je leven zit

8 signalen dat je midden in een grote verandering in je leven zit

Ze zeggen dat er elke 7 jaar een grote levensverandering plaatsvindt. Een nieuwe levenscyclus, om het zo te zeggen. Sommigen van ons voelen het, anderen negeren het. Misschien heb jij de laatste tijd een onbestemd gevoel wat je niet thuis kunt brengen, als dit zo is en je herkent onderstaande signalen dan is de kans groot dat jij je nieuwe levenscyclus in gaat. 

1 Dagdromen
Je was wel vaker aan het dagdromen, maar je merkt nu dat je steeds vaker afdwaalt. Dingen die je vroeger direct weer vergat blijven nu hangen. Of je merkt dat je steeds vaker denkt aan je dromen of doelen. Wie weet is het nu de tijd dat jouw dromen werkelijkheid worden of dat je doelen worden gerealiseerd. 

2 Je bent opgewonden
Je bent enthousiast over je dromen, doelen, ideeën en plannen en je merkt dat je steeds concreter wordt. Je hebt het gevoel dat dingen op zijn plaats vallen en dat je het juist pad bewandelt. Ga hiermee door, negeer deze gevoelens niet!

3 Je verliest interesse
Hoewel je nog steeds dingen hebt waar je interesse in hebt, merk je ook dat er bepaalde dingen zijn die je niet meer het plezier geven wat ze je ooit gaven. Dit geldt ook voor bepaalde mensen in je leven. Het kan zijn dat je niet langer meer dezelfde interesses of levenswijze hebt als deze mensen en dat het tijd is om verder te gaan.

4 Je hebt een nieuw doel of een nieuwe passie
Hetgeen wat langzaam in je binnenste begint te borrelen kan heel goed je nieuwe doel of passie zijn. Wanneer we veranderen dan veranderen onze doelen mee en zo ontdekken we nieuwe dingen terwijl we oude dingen loslaten. Dat is goed, maak ruimte voor nieuwe dingen in je leven.

5 Tijd alleen doorbrengen
Je krijgt steeds vaker de behoeft om alleen te zijn. Alleen thuis, alleen een stuk wandelen of fietsen. Je wilt alleen zijn met je gedachtes. Je intuïtie geeft je aan dat je tijd moet maken om alleen te zijn zodat je nieuwe ideeën kan verwelkomen.

6 Verandering
Je merkt dat er iets gaande is, maar de mensen om je heen merken deze verandering misschien wel sterker. Het is niet alleen je gedrag wat anders is, maar het is vooral je energie. De energie die je uitstraalt heeft effect op de mensen om je heen.

7 Je bent gevoelig
Merk je dat je gevoeliger of emotioneler bent dan vroeger? Dat is normaal. Je verandert en je connectie met je omgeving wordt hierdoor sterker. Je bent gevoeliger voor andere mensen en alles wat er in de wereld gebeurt.

8 Nieuwsgierig
Je wilt weten hoe dingen werken. Hoe doen ze dat? Wie zijn ze? Hoe zijn ze daar gekomen? Vragen blijven maar komen. Je wilt van alles weten over andere mensen. Je nieuwsgierigheid kent bijna geen grenzen.

Jij verandert; je energie, emoties, interesses en gevoelens veranderen. Negeer dit niet. Schenk hier aandacht aan en wie weet wat voor moois de toekomst je brengt. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?