Geluk

12 redenen waarom je broer de belangrijkste man in je leven is

Waarom je broer de belangrijkste man uit je leven is

Vaders krijgen al voldoende credit, ze hebben vaderdag en ze krijgen het grootste stuk vlees uit de pan. Maar wie is er net zo belangrijk voor je? Juist je broer! Je vader is en blijft je grote voorbeeld, maar de man die altijd naast je staat, die er door dik en dun voor je is, dat is je broer.

Dat kleine rotjochie is opeens volwassen geworden en hij is niet meer dat kleine rotjochie, nee hij is je beste vriend geworden. Eigenlijk is hij de belangrijkste man in je leven en dit is waarom:

1 Hij weet het altijd wanneer iemand niet goed genoeg voor je is
Als je door een vreselijke break-up gaat is je broer de eerste die alles in perspectief plaatst en die je eraan herinnert dat die gozer toch “te dom voor je was” of toch “geen echt kerel was”. En als de tranen dan zijn gedroogd dan moet je toegeven dat je broer gelijk had.

2 Hij houdt onvoorwaardelijk van je en hij kent al je slechte kanten
Je bent misschien papa’s kleine meid, maar je vader weet waarschijnlijk de helft niet van wat je hebt uitgespookt. Je broer, daarentegen is de gene die het raam voor je open hield als je naar buiten sneakte.

3 Hij zal je altijd verdedigen
Wie heeft een bodyguard nodig als je een broer hebt. Klaar om het altijd voor je op te nemen. Hij was al jouw ridder voordat de prins op het witte paard ten tonele verscheen.

4 Hij zorgt ervoor dat je ouders een goed beeld van je hebben
Als jij de standaard grote zus/ klein broertje verdeling hebt dan is de kans groot dat jij er door je kleine broer bij je ouders goed uitkomt. Elke keer dat hij weer bier in de huiskamer liet staan, niet op school kwam opdagen of op zichzelf op een andere manier in de nesten werkte ,werden jouw kleine misstapjes weer een stuk sneller vergeven door je ouders.

5 Hij is de enige persoon die jouw taal spreekt
Heb jij ooit wel eens geprobeerd om discreet iets aan een collega of vriend duidelijk te maken, maar dat die ander jou gewoon niet begreep? Met je broer heb je dit probleem niet. Want jullie spreken elkaars taal en hebben geen woorden nodig om te communiceren. Jullie hebben grapjes die alleen jullie grappig vinden en begrijpen elkaar altijd.

6 Hij maakt je aan het lachen
Jullie spreken niet alleen dezelfde taal, jullie hebben ook hetzelfde gevoel voor humor. Met je broer kun je dingen delen of om dingen lachen die anderen waarschijnlijk totaal niet grappig vinden.

7 Hij houdt je geheimen geheim
Je kleine broertje kent je geheimen, kent je schaamtevolle momenten en hij zal je er soms misschien mee pesten. Maar hij zal je geheimen nooit verklappen. Je geheimen zijn veilig bij hem, zelfs op de momenten dat jullie even niet zo lekker gaan.

8 Hij waardeert je advies
Je kleine broer kijkt naar je op. Ondanks je kater of mentale breakdown denkt je broer nog steeds dat jij de beste bent. Hij vraagt je om kleding, relatie of carrière advies en hij waardeert je mening oprecht.

9 Het maakt niet uit of jullie elkaar weken niet hebben gezien, jullie pakken altijd zo de draad weer op
Je hoeft aan de relatie met je broer niet te werken, die blijft altijd goed. Hij is er voor je, of jullie nou 2 dagen of 2 maanden geleden met elkaar hebben gesproken. We hebben het altijd druk en we hebben niet altijd de kans om intensief contact te houden met de personen van wie we houden. Maar jij en je broer kunnen altijd de draad weer oppakken.

10 Hij is hartstikke trots op je
Natuurlijk is je moeder trots op je, maar je broer is super trots. Hij is niet jaloers en is alleen maar mega trots op alles wat je hebt bereikt.

11 Hij houdt je bescheiden
Het moment dat hij vindt dat je iets te zelfverzekerd wordt dan zorgt hij ervoor dat je weer met je beide benen op de groot komt.

12 Hij heeft alles voor je over
Je kleine broer zal je favo ijs voor je meenemen, ook als hij daar 30 minuten voor om moet rijden. Hij gaat naar het eind van de wereld voor je. Alleen maar omdat jij zijn grote zus bent en hij van je houdt. Klinkt dit als jouw broer(tje). Stuur hem vandaag even een berichtje en vertel hem hoeveel je van hem houdt. Broers mogen ook wel wel eens de credit krijgen die ze verdienen!

Elitedaily.com