Relaties

11 Dingen die sterke vrouwen niet toleren in een relatie

1 Smoesjes
Eén of twee keer iets niet kunnen nakomen is begrijpelijk, maar een constante stroom van smoesjes is niet acceptabel. Sterke vrouwen accepteren excuses, maar weten wanneer ze moeten stoppen met ze te accepteren en weg te gaan. Elke man die goed is in smoesjes heeft waarschijnlijk veel geoefend in het verzinnen ervan.

2 Onbetrouwbaarheid
Een sterke vrouw zal het niet accepteren als je op het laatste moment afzegt als zij zich al heeft aangekleed en klaar is om te gaan. Als je haar afzegt, kun je maar beter klaar zijn om het goed te maken, anders zal ze vertrekken. Als je een sterke vrouw iets belooft, moet je het ook waarmaken.

3 Gebrek aan respect
Wat sterke vrouwen zo aantrekkelijk maakt, is het respect dat ze voor zichzelf hebben. Ze zullen het nooit accepteren om vernederd te worden of kleinerend behandeld te worden. Als je de fout maakt om zoiets te doen, zal ze genoeg respect voor zichzelf hebben om weg te lopen. Ze heeft geen behoefte aan iemand die haar niet altijd goed behandelt, en ze zal zeker niet kiezen voor iemand zoals dat om haar leven mee door te brengen.

4 Controle
Sterke vrouwen zijn onafhankelijke vrouwen. Ze hebben een leven dat ze ervoor kiezen om je deel van te laten zijn. Zeg haar niet wat ze wel en niet kan doen. Zeg haar niet waar ze wel en niet naartoe kan gaan. Zeg haar niet wat ze wel en niet kan dragen. En als je denkt dat je inspraak hebt in met wie ze praat, denk dan opnieuw. Sterke vrouwen zijn degenen die je niet kunt controleren.

5 Genoegen nemen met minder
Hoe hoog en onrealistisch de standaarden van sterke vrouwen ook mogen zijn, ze geven niet toe. Ze weten wat ze willen en ze zoeken naar mensen die die eigenschappen hebben. Want het is de persoon met wie je date die bepaalt waar je naartoe gaat en wat je in het leven bereikt.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram

6 Liegen
Sterke vrouwen zijn eerlijk. Ze vertellen je als ze hun ex tegenkwamen toen ze koffie gingen halen. Ze zullen je vertellen als iemand hen in de bar versierde. Ze laten je niet in het duister tasten als het om iets gaat. Ze verwachten dezelfde loyaliteit in ruil daarvoor. Als ze je betrappen op een leugen, twijfelen ze of ze je kunnen vertrouwen, en als ze je niet kunnen vertrouwen, is er geen basis waarop ze een relatie kunnen opbouwen.

7 Vreemdgaan
Sterke vrouwen tolereren nooit vreemdgaan. Als ze je één keer betrapt, is het voor haar voorbij. Als ze merkt dat je haar bedriegt, maakt het niet uit hoe je het probeert te rechtvaardigen. Sterke vrouwen zoeken naar relaties die hen naar een hoger niveau brengen in hun eigen leven. Als je vreemdgaat, zal een sterke vrouw zichzelf nooit de schuld geven, maar ze weet dat het alles te maken heeft met jouw eigen onzekerheden.

8 Wachten
Sterke vrouwen weten de waarde van hun tijd. Ze gaat niet bij de telefoon zitten wachten op jou. Ze heeft ook het zelfvertrouwen om elke zet te maken die ze wil, en ze zal er geen moment bij stilstaan. Stuur haar geen sms drie dagen later en verwacht een reactie, omdat ze weet wat ze waard is en jouw onvermogen om dat te zien heeft niets met haar te maken.

9 Gebrek aan steun
Sterke vrouwen hebben steun nodig. Ze gaan voor dingen en doen veel meer dan een gemiddeld persoon doet. Als je haar niet steunt en werkelijk in haar gelooft, en haar motiveert, heeft ze je niet nodig in haar leven. Sterke vrouwen waarderen het meest de mensen die haar naar een hoger niveau kunnen tillen en haar kunnen helpen om dingen te zien die ze zelf misschien niet kan zien, en haar kunnen helpen dingen te doen waarvan ze zich afvraagt of ze dat wel kan. Hoe zelfverzekerd ze ook is, soms zal ze van haar stuk gebracht worden, en het is aan jou om haar te helpen. Herinner haar eraan dat haar ergste fout niet bepaalt wie ze is, maar iets is waarvan ze kan leren.

10 Manipulatie
Sterke vrouwen reageren niet op manipulatie. Dus probeer het niet eens.

11 Jaloezie
Jaloezie is een teken van onzekerheid. Ze kan haar tijd niet verspillen aan jou proberen te overtuigen dat je haar hebt. Ze kan niet blijven herhalen dat haar mannelijke vrienden gewoon vrienden zijn. Ze heeft genoeg tijd besteed aan het werken aan zichzelf en haar eigen onzekerheden. Ze weet dat de enige manier om ermee om te gaan is door aan zichzelf te werken en dat is iets wat een partner je niet kan leren. Zelfvertrouwen komt vanuit jezelf, niet door de persoon die naast je loopt.

12 Onaardigheid
Onaardig zijn is ook een teken van onzekerheid. Mensen zijn gemeen wanneer ze zich bedreigd voelen. Sterke vrouwen zullen nooit iemand kiezen die gemeen is, omdat hoe je IEDEREEN behandelt, of ze nu iets te bieden hebben of niet, bepaalt wie je bent. Wat je het meest zult waarderen aan sterke vrouwen is hun hart. Ze geven om iedereen, want zo bouw je relaties op: gebaseerd op vriendelijkheid en zorgzaamheid.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

Thoughtcatalog.com