Geluk

5 dingen die zelfverzekerde vrouwen anders doen

De 10 superkrachten van een INFJ persoonlijkheid

We kennen allemaal de vrouwen die vol zelfvertrouwen een ruimte binnenstappen. Ze zijn niet altijd de knapste, de slankste of de slimste, ze zijn niet arrogant en iedereen vindt ze aardig.

Onderstaand zie je 5 dingen die deze vrouwen doen:

1 Ze hebben een levensdoel
Jouw levensdoel is om jezelf te zijn. Niet meer en niet minder. Wanneer je jouw angsten, onzekerheden en gekke eigenschappen verwelkomt en accepteert worden het je sterke punten. Onzeker over je lichaam? Je bent niet de enige, miljoenen vrouwen zijn onzeker over hun lichaam, maar omarm je lichaam en leer anderen hoe ze hetzelfde kunnen doen. Schaam jij je voor je intelligentie? Vergeet hoe veel diploma’s je hebt en doe de dingen die jou het gevoel geven dat je een genie bent! Wanneer je leeft zoals jij wilt en zoals jij bent dan ben je onoverwinnelijk.

2 Ze hebben een ritueel om kalm te blijven/ energie te krijgen etc.
Veel mensen hebben een ritueel waardoor ze dicht bij zichzelf komen en waardoor ze energie krijgen of juist kalm worden. Een ritueel creëert het gevoel wat je wilt voelen voordat je nog maar begonnen bent met wat je wilt doen. Een ritueel kan bijvoorbeeld bestaan uit ademhalingsoefeningen, een meditatie of juist een energieke dans op je favoriete muziek.

3 Ze spenderen tijd alleen
Je kunt je onzeker voelen wanneer jij je eenzaam voelt omdat je geen plannen hebt of omdat plannen niet doorgaan en jij alleen achter blijft. Hoe krachtig is het om deze tijd alleen te zien als een gift? Wanneer je alleen thuis blijft en je blijft hangen in hoe ellendig jij je voelt dan voed je juist je onzekerheden. Maar wanneer jij jezelf liefde geeft door bijvoorbeeld een wam bad te nemen, je favoriete boek te lezen of yoga te beoefenen dan voelt deze tijd alleen als een cadeautje aan jezelf.

Kom er van jezelf achter wat jij nodig hebt van jezelf, wat zorgt ervoor dat de tijd die jij alleen doorbrengt voelt als een cadeau? Want er bijna niets sexier dan een vrouw die het heerlijk vindt om tijd met zichzelf door te brengen.

4 Ze nemen dingen niet zo snel persoonlijk
Ken jij een zelfverzekerde vrouw die alles heel persoonlijk opneemt? Vrouwen die zelfverzekerd zijn weten dat dingen vaak meer over de ander zeggen dan over henzelf. Wanneer je in staat bent om kritiek aan te horen en het niet persoonlijk te nemen dan zullen je daden ook veranderen. Je bent in staat om iedereen met een open blik te verwelkomen en hebt compassie voor iedereen. Het leven wordt simpeler op deze manier.

5 Ze stellen krachtige vragen
Wanneer je aan jezelf vraagt waarom bepaalde dingen jouw altijd moeten overkomen dan zul je aan kracht verliezen. Maar wanneer jij jezelf vraagt waar je blij om bent of waar je blij om zou kunnen worden als je dat zou willen, dan zul jij je krachtiger voelen. Wanneer het stellen van krachtige vragen een tweede natuur wordt dan zul je merken dat je meer zelfvertrouwen krijgt en sterker in het leven staat.

www.mindbodygreen.com