Geluk

11 dingen die sterke vrouwen doen

11 dingen die sterke vrouwen doen

Een sterke en onafhankelijke vrouw herken je direct. Ze zoekt geen aandacht wanneer ze een ruimte binnenloopt, maar toch valt ze op. Ze weet wat ze wil en ze is in staat om dit zelf te regelen. Ze heeft een mening en ze is niet bang om die te uiten. Ze is geen prinses die ergens in een toren zit, te wachten op haar redder. Ze heeft een plan, een missie, een doel. Ze is krachtig om wat ze doet. Hieronder vind je 11 dingen die sterke vrouwen doen:

1 Ze neemt beslissingen
Ze is niet bang om keuzes te maken. Wanneer zij een probleem heeft dan besluit zij wat ze hieraan moet doen. Ze wacht niet af totdat iemand anders deze keuze voor haar maakt. Ze weet wat er gedaan moet worden en ze doet het.

2 Ze doet dingen alleen
Ze is er niet bang voor om dingen alleen te doen. Als ze naar de bioscoop wil maar er is niemand beschikbaar dan gaat ze alleen. Ze wacht niet tot anderen tijd hebben om haar hand vast te houden als ze iets graag wilt.

3 Ze krijgt dingen voor elkaar
Wanneer ze heeft besloten dat er iets moet gebeuren, dan gaat ze ervoor. Ze wacht niet op toestemming van anderen of wacht af of anderen de eerste stap nemen. Ze vindt dat er iets moet gebeuren dus ze onderneemt actie.

4 Ze klaagt niet
Ze verspilt geen tijd met klagen dat iets niet gedaan is. Ze doet het gewoon. Ze begrijpt dat klagen niet productief is en dat dingen niet vanzelf gebeuren. Dus ze doet het gewoon en gaat weer verder.

5 Ze windt er geen doekjes om
Wanneer je over haar grens gaat dan zegt ze dit. Ze noemt het beestje bij zijn naam en is niet bang om zich ergens over uit te spreken.

6 Ze is zelfverzekerd
Ze kent haar sterke en zwakke kanten. Ze gelooft in zichzelf en ze stapt niet in de valkuil van een slecht zelfbeeld. Ze weet dat ze geweldig is, maar is zeker niet arrogant. Ze is kalm en heeft controle.

7 Ze kan zichzelf motiveren
Ze heeft niemand anders nodig om haar tot zaken aan te sporen. Ze vertelt zichzelf dat ze het kan. Ze heeft haar eigen enthousiasme en gaat er gewoon voor.

8 Ze heeft niet constant goedkeuring nodig
Ze heeft geen likes of goedkeuring nodig via social media. Ze is te druk met het leven van haar leven om zichzelf druk te maken over de goedkeuring van anderen. Ze is niet opzoek naar aandacht om zichzelf beter te voelen.

9 Ze weet wat ze wil
Ze weet wat ze wil en ze heeft een plan. Ze neemt de obstakels die ze onderweg tegenkomt en ze laat zich hierdoor niet uit het veld slaan omdat ze een doel voor ogen heeft.

10 Ze gedraagt zich niet als een slachtoffer
Dingen gebeuren. Ook een sterke vrouw overkomt dingen. Maar ze laat zich hierdoor niet definiëren. De situatie is wat het is en ze gaat opzoek naar een oplossing, hoe zwaar dit ook kan zijn.

11 Ze investeert in zichzelf
Ze is niet bang om tijd, geld en energie in zichzelf te investeren. Ze begrijpt dat om anderen te kunnen helpen, ze eerst zichzelf moet helpen.

Powerofpositivity.com