Single

5 dingen die belangrijk zijn als je een goede man zoekt

Waar wacht je nog op

Vraag jij je ook wel eens af, zijn ze er nog wel? Die leuke vrijgezelle mannen. Maar ze zijn er zeker nog, ze liggen misschien niet voor het oprapen maar ze zijn er zeker! Lees onderstaande tips die je kunnen helpen om die leuke vent aan de haak te slaan.

1 Laat je vrouwelijke kant zien
Mannen houden van onze zachte vrouwelijke kant, van onze intuïtie. Dus laat de oervrouw in jezelf los. Voel de wereld om je heen, haal energie uit de natuur en wees wie je bent. Vrouwen zijn van nature zachte wezens die luisteren naar hun hart. Dus luister naar je hart, naar je gevoel, naar de natuur en probeer in het nu te leven.

2 Zorg dat jij je grenzen kent
Zeg daadwerkelijk nee wanneer je nee zou willen zeggen. Het is zo simpel (en tegelijkertijd zo lastig) als dat. Grenzen aangeven is vaak lastig. We zijn bang om afgewezen te worden of om anderen af te wijzen dus negeren we onze grenzen. Maar op de een of andere manier werkt dit nooit in ons voordeel.

Wanneer jij je grenzen stelt dan laat dit zien dat je eigenwaarde hebt. Het betekent dat een man zich dus als een heer moet gedragen wanneer hij tijd met jou wil spenderen. En mannen vinden dit helemaal niet erg! Elke man die jouw grenzen niet respecteert is jou niet waard. Want jij bent het wel waard om rekening mee te houden, jij bent het waard dat ook jouw behoeften gehoord worden. Jij houdt ook rekening met hem en als het een goede man is houdt hij rekening met jou! Want waarom moet jij je in allerlei bochten wringen om iemand tevreden te houden? Niemand hoeft zich in allerlei bochten te wringen, jij houdt rekening met zijn wensen en hij met die van jou. Niets geks aan.

3 Stel jezelf open
Een man wil indruk maken op een vrouw, hij wil belangrijk gevonden worden. Door jezelf open te stellen door naar hem te luisteren, hem aan te moedigen, te lachen merkt hij dat jij op hem reageert. Hierdoor wordt het verlangen om dichtbij iemand te zijn groter.

Door hard to get te spelen bereik je het tegenovergestelde. Het moedigt je aan om koud te zijn en een man aan de haak te slaan met een gevoel van angst. Dit is manipuleren en zal je vaak niet de man of de relatie brengen die je graag wilt.

4 Wees jezelf
Je hebt het vast al vaker gehoord, maar het is nou eenmaal belangrijk. Mannen vinden het fijn wanneer een vrouw is wie ze is zonder dat ze te veel indruk op hem wil maken. We prikken op den duur allemaal door iemand heen die niet echt of oprecht is. Je voelt het vaak aan wanneer iemand niet zichzelf is.

Het is niet makkelijk om altijd jezelf te zijn, zeker niet wanneer je in de buurt bent van iemand je leuk vindt. Maar dit kun je oefenen, probeer jezelf te blijven. Want dit helpt je niet alleen in een relatie maar ook in je leven. Wanneer hij het leuk vindt om Discovery channel te kijken is het geen probleem wanneer jij het leuk vindt om TLC te kijken. Hij voetbalt misschien graag in het weekend, jij beoefent graag yoga, geen probleem! Je hoeft niet het zelfde te zijn! Een vrouw die doet wat ze leuk vindt is hartstikke aantrekkelijk.

5 Probeer elke dag weer van jezelf te houden
Zelf-liefde is zo belangrijk. Wanneer je niet van jezelf houdt dan wordt het moeilijker om de liefde te vinden. Probeer elke dag dingen te doen voor jou, omdat jij ze belangrijk vindt. Voorbeelden kunnen zijn: meditatie, gezond eten, sporten, kleuren voor volwassenen, dankbaarheid tonen, naar buiten gaan.

En onthoud! Er zijn echt nog leuke mannen te vinden. Blijf overtuigd van jezelf, want jij bent fantastisch. Vooral als je al een tijdje alleen bent kun je aan jezelf twijfelen, niet doen! Je hebt jouw man nog niet ontmoet maar dat zegt niets over jou!

En mocht je zelf nog tips hebben voor onze vrijgezelle zusters? Voeg ze toe aan de comments onder dit artikel. We kunnen zo veel van elkaar leren!

Laat een reactie achter