Relaties Single

Voor elke vrouw die zichzelf in een relatie wel eens is verloren

Voor elke vrouw die zich in een relatie wel eens is verloren

Soms vraag je je af of je je ooit weer zult voelen als jezelf en helaas komen die dagen vaker voor dan je zou willen toegeven. Ja, relaties kosten tijd en moeite, maar relaties zouden ook leuk moeten zijn en plezier moeten geven. Als je met de juiste persoon bent dan zijn relaties simpel. Maar als dit niet zo is dan kunnen relaties zwaar zijn, zelfs zo zwaar dat jij jezelf erin kunt verliezen.

Alles wat je nodig had was één dag, één dag waarop je moedig genoeg was om weg te lopen. En weglopen was de beste keuze die je ooit hebt gemaakt. Je had iemand die zo veel van je nam en als je toen niet was weggegaan was er nu waarschijnlijk weinig meer van je zelfvertrouwen en eigenwaarde over.

Want je was met iemand die ervoor zorgde dat jij je eigenwaarde verloor. Je verloor misschien zelfs je glimlach. Toen je viel voor zijn charme wist hij dat hij je had. Hij wist dat je niet weg zou gaan en hij pakte die kans om je te manipuleren.

Door hem werd je onzeker en zwaarmoedig. Door hem voelde jij je soms waardeloos en twijfelde je altijd maar aan jezelf. Je overtuigde jezelf ervan dat hij wel weer de man zou worden die hij ooit was, maar dit gebeurde niet. Je wilde zo graag geloven dat dit ‘maar’ een fase was. Maar dit was niet zo.

Volg Herhealth.nl op Instagram

Je wilde zo graag geloven dat het allemaal niet zo was, dat je er blind voor werd. Dat je constant excuses voor hem maakte. Door hem moest je liegen tegen de mensen die belangrijk voor je zijn. Hij manipuleerde je zo dat je geloofde dat er iets mis met jou was. Dat jij de ‘gek’ in deze relatie was.

Door hem begon je aan mensen te twijfelen. Door hem sta je niet meer zo onbevangen en open in het leven. Door hem geef je mensen niet meer het voordeel van de twijfel.

Maar door hem ben je sterker geworden. Want jij bent weggegaan. Omdat je bent weggegaan is je glimlach weer teruggekomen. Omdat je bent weggegaan heb jij je gevoel voor humeur weer terug. Omdat je bent weggegaan vinden mensen je leuk om wie je bent. Omdat je bent weggegaan zul je nooit meer toleren dat iemand je zo naar beneden haalt. Omdat je bent weggegaan heb je weer geleerd hoe je van jezelf kunt houden!!

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?