Geluk

10 signalen dat jij de beste vader van de wereld hebt

Jouw vader is de liefste!

Je vader is de leukste! Vaders en dochters hebben toch vaak een speciale band. En ook al zeg je het misschien niet zo vaak of helemaal niet tegen je vader, toch is hij de beste vader van de wereld.

10 signalen waarom jouw vader de beste van de wereld is

1 Hij staat altijd voor je klaar
Op je vader kun je rekenen. Dit weet je en dit is zo’n fijn gevoel. Als je hulp nodig hebt dan is je vader er voor je en dit weet je. Hij speelt voor taxichauffeur, verhuizer, hovenier of klusjesman, hij doet alles om je te helpen.

2 Hij heeft je advies
Bij je vader kun je terecht voor eerlijk advies. Hij snapt hoe de wereld in elkaar zit en hij kan je goed adviseren als je het even niet meer weet op bijvoorbeeld werkgebied. Hij heeft ervaring en heeft het beste met je voort, een prima raadgever dus!

3 Hij helpt je in huis
Tja, jij hebt nou eenmaal geen gereedschapskist in huis en je wilt toch dat ene schilderijtje ophangen, die lekkage verhelpen, dat scheve kastje fixen, wie bel je dan? Je vader natuurlijk. Je vader komt gezellig bij je langs met zijn gereedschapskist en helpt je uit de brand.

4 Hij behandelt je moeder als een koningin
Jou moeder is zijn koningin. Hij behandelt vrouwen zoals ze behandelt horen te worden. Hij heeft respect voor vrouwen en is in staat om liefde te geven. 

5 Hij gelooft in je
Je vader heeft vertrouwen in je, hij weet dat jij niet in 7 sloten tegelijk loopt. Ben je vroeger wel eens de weg kwijt geraakt, je vader zat dan misschien met zijn handen in het haar, maar eigenlijk wist hij wel dat je ook weer uit deze periode zou komen. Maak je keuzes die misschien niet iedereen begrijpt? Je vader heeft vertrouwen dat jij doet wat goed voor je is.

6 Hij is hartstikke trots op je
Je vader is trots op je! En dat is zo’n fijn gevoel. Hij zal het misschien niet altijd tegen je zeggen, maar je weet dat hij trots is op de dingen die jij hebt bereikt en de persoon die je bent. En dat geeft een heel warm gevoel van binnen!

7 Zijn gezin staat op nummer 1
Hij zorgt voor zijn gezin. Hij wil graag dat jullie gelukkig zijn en doet zijn best om iedereen gelukkig te maken. Hij is bij alle belangrijke gebeurtenissen in je leven aanwezig geweest en dit geldt ook voor de gebeurtenissen in de levens van je broers of zussen.

9 Je vertrouwt hem voor 100%
Je weet dat je vader achter je staat, daarom vertrouw je hem ook voor 100%. Tegen je vader kun je alles zeggen, bij hem is het veilig.

10 Hij is lief
Jouw vader is gewoon de liefste!