Gezondheid

Wittere tanden? Zo heb ik het binnen een maand voor elkaar gekregen

Logo Her Health
Geschreven door Redactie

Hoe je het ook wendt of keert, mooie witte tanden voelen prettiger dan een gebit wat in de jaren is verkleurd. Je weet ondertussen wel dat jij je tanden kunt laten behandelen om zo weer witte tanden te krijgen, maar deze behandelingen zijn kostbaar. Gelukkig kun je tegenwoordig, dankzij het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem, thuis ook heel goed mooie witte tanden krijgen. Maar werkt dit echt? Ik ging de uitdaging aan!

Ik heb een flinke mond vol tanden :), dus mijn gebit valt zeker op en daarom vind ik het heel fijn als mijn tanden mooi wit zijn. Vooral omdat mijn tanden zo ‘in het zicht zitten’ kan ik me onzeker voelen als mijn tanden zijn verkleurd. Daarom was ik ook zo benieuwd naar de resultaten van deze challenge. Want ja, ook ik voel me zelfverzekerder bij mooie witte tanden.

Ik was alleen altijd een beetje huiverig voor whitening producten omdat ik bang was dat ze niet goed waren voor mijn tanden. Maar de producten van Oral-B kun je met een gerust hart gebruiken. Ze zijn namelijk klinisch getest en ze bevatten zelfs bestanddelen die je gebit beschermen tegen tandsteen en aantasting van het tandglazuur. Toen ik die bevestiging had was ik klaar voor de uitdaging en heb ik mijn tanden een maand lang gepoetst met de Oral-B 3D White Luxe Perfection Tandpasta, de Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller en de Oral-B 3D White Luxe Mondwater Glamoureuze Schijn. Handig om te weten is dat de Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller je gebit ook beschermt tegen toekomstige verkleuringen, dus dat rode wijntje kun je lekker blijven drinken :).

Hoe gebruik je het:
Het gebruik is heel simpel! Eerst poets je je tanden met de Oral-B 3D White Luxe Perfection Tandpasta, vervolgens gebruik je de Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller en daarna gebruikte ik nog de Oral-B 3D White Luxe Mondwater Glamoureuze Schijn.

En nu mijn ervaring!
Daar kan ik kort, maar krachtig over zijn: Ik ben om! De resultaten van het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem zijn klinisch bewezen, maar of het bij mij ook zou werken? Dat moest ik eerst zelf ervaren. En ja bij mij heeft het geholpen, ik kreeg zelfs complimentjes van mensen over mijn mooie witte tanden. Dat kan toch geen toeval meer zijn?! Ik gebruikte het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem in combinatie met de Oral-B GENIUS 9000 met whitening opzetborstel. Deze opzetborstel heeft een speciale polijstkop en die combinatie vond ik top. Mijn tanden voelen ook helemaal schoon en glad als ik die borstel heb gebruikt. Ook nieuwsgierig naar het Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem? De producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Oral-B heeft de maand maart uitgeroepen tot de “Maand van de mond” en alle elektrische tandenborstels van Oral-B zijn extra voordelig. Bij aankoop van een Oral-B GENIUS 9000 of een Oral-B Smart Series 4000 via Bol.com krijg je twee extra cross action opzetborstels (t.w.v. €14,21) cadeau! Het ideale moment dus om extra aandacht aan je gebit te besteden en over te stappen naar elektrisch poetsen! Want wist jij dat de kracht van een elektrische tandenborstel ‘m zit in het aantal poetsbewegingen? Ook al ben je nog zo snel: met een handtandenborstel kun je honderden bewegingen per minuut maken, maar met een elektrische tandenborstel wel duizenden. Hierdoor kan een elektrische tandenborstel tot 100% meer plak van je gebit verwijderen! Ik ben al om, jij straks ook?

Oral-B 3D White Luxe 2-stappen systeem

#spon

Over de schrijver

Logo Her Health

Redactie