Geluk

Wat er ook gebeurt, ik hoop dat je hiervoor kiest

Voor de vrouw die te hard haar best deed voor de verkeerde personen

Ik hoop dat je kiest voor vriendelijkheid. Zelfs wanneer anderen gemeen zijn. Sommige mensen hebben jouw vriendelijk meer nodig dan je beseft.

Ik hoop dat je kiest voor empathie. Zelfs als je dit niet wilt. Wanneer iemand jou redenen geeft om de ander te veroordelen, de ander niet aardig te vinden, wanneer ze zich gedragen op een manier waar jij niets van begrijpt: heb empathie. Sommige mensen hebben het nodig om begrepen te worden. 

Ik hoop dat je kiest voor kalmte, zelfs ten midden van chaos. Als iemand jou van streek maakt of als het voelt alsof alles op zijn kop staat: wees kalm. Meer mensen dan je beseft hebben het nodig dat jij je kalmte bewaart. 

Ik hoop dat je kiest voor rust. Zelfs als er ruzies en argumenten om je heen worden uitgevochten. Zelfs wanneer je erin betrokken wordt, wanneer je het gevoel dat jouw persoon onder vuur ligt: blijf kalm. Er zijn mensen die jouw hulp nodig hebben om zelf rustig te blijven en om dingen los te laten. 

Ik hoop dat je kiest voor vertrouwen, zelfs wanneer dit is beschaamd. Wanneer iemand je het gevoel heeft gegeven dat je klein bent, wanneer iemand tegen je heeft gelogen. Maar onthoud dat niet iedereen zo is, dus houd vertrouwen. Sommige mensen hebben jouw vertrouwen nodig. 

Ik hoop dat je kiest voor geduld, zelfs wanneer je wordt overdonderd door het onbekende. Zelfs wanneer je geen antwoorden krijgt, wanneer je begint te twijfelen en wanneer je de handdoek in de ring wilt gooien: wees geduldig. Sommige dingen en mensen zijn het waard om op te wachten. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?