Relaties

Wat elk sterrenbeeld wil in een relatie (maar nooit om zal vragen)

Wat elk sterrenbeeld wil in een relatie (maar nooit om zal vragen)

Ram
Iemand die bij hem of haar blijft ook wanneer ze direct of bot zijn. Rammen zijn passioneel en kunnen best intens zijn, ze genieten van het leven en willen dat anderen met hen mee genieten. Ze vinden het fijn om de leiders te zijn en degenen die dingen bepalen, maar ze blijven aardig als iemand ze uitdaagt. Ze waarderen het zelfs als een partner ze af en toe met beide benen op de grond houdt. Hoewel Rammen echte flirts zijn, zijn ze hondstrouw als ze iemand gevonden hebben waar ze echt om geven. En zelfs als alles goed gaat in de relatie is de Ram bang dat ze hun partner toch van zich af drijven. Zelfs als ze het niet zo bedoelen weten ze dat ze direct zijn. En hoewel ze te koppig zijn om voor iemand te veranderen willen ze hun partner ook niet verliezen. Toch blijft de Ram altijd zichzelf en hoopt voor het beste.

Stier
Iemand die ze volledig accepteert zoals ze zijn en van ze houdt zoals de stier ook van de ander houdt. 
Stieren gaan voor een relatie. Ze willen alles over hun partner leren en zijn goed in staat om hun partner te overtuigen om zich open te stellen, terwijl ze zelf in het begin best gereserveerd kunnen zijn. Stieren stellen hoge eisen aan hun partner en ze willen alleen iemand die net zo veel om hen geeft als dat zij om hun partner geven. Ze willen zich gewaardeerd en geliefd voelen.

Tweeling
Iemand die, ondanks hun donkere kant en slechte gewoontes, toch van ze houdt.
Tweelingen zijn aanwezig en ondernemend en daarom vinden ze het lastig om keuzes te maken, want stel je voor dat ze verkeerde keuze maken en iets missen? Maar er is iets wat Tweelingen niet snel uitspreken: de behoefte om volledig begrepen en geliefd te worden door hun partner. Zelfs als ze het lef hebben om hun mindere kanten te tonen. Ze zullen het niet snel toegeven, maar ze willen zichzelf het liefst helemaal blootgeven aan hun partner.

Kreeft
Iemand die net zo veel om hen geeft als zij om de ander.
Kreeften kunnen zich volledig geven, ze hebben een groot hart en zijn gevoelig. Ze worden snel verliefd en geven dan alles. Ze nemen hun relatie serieus en als ze iemand gevonden waar het echt mee klikt dan zijn ze ontzettend gelukkig. Maar wat ze echt willen is dat het duidelijk is of hun partner er net zo in staat als zij. Ze zullen dit niet zo snel hardop zeggen omdat ze bang zijn om hun partner weg te jagen. Maar diep van binnen willen ze graag de bevestiging dat hun partner net zo verliefd is als zij.

Leeuw
Iemand die inziet dat ze zo geweldig zijn als ze denken dat ze zijn.
Leeuwen hebben zelfvertrouwen, ze zijn charmant en weten hoe ze mensen moeten inpalmen. Ze hebben een groot hart en doen hun best om hun leven interessant en groots te laten lijken. Hoewel Leeuwen eigenlijk niemand nodig hebben, vinden ze vaak wel een partner waar ze echt gek op zijn. Ze zullen daarom ook alles doen om het hart van de ander voor zich te winnen. Leeuwen zorgen ervoor dat de relatie leuk en liefdevol is en vinden het makkelijk om te communiceren wat zij verwachten van hun relatie. Toch hebben Leeuwen sterk de behoefte om hun partner te imponeren en ze eraan te herinneren hoe leuk ze zijn. En ook al zouden ze er nooit om vragen, ze willen erg graag bevestiging van hun partner. 

Maagd
Iemand die al je gekke kanten en vertrouwensissues begrijpt en toch bij je wilt zijn.
Maagden hebben vaak een muurtje om zich heen gebouwd en zijn kritisch ten opzichte van zichzelf en anderen. Ze hebben grote verwachtingen en nemen geen genoegen met minder. Het duurt wel even voordat een Maagd haar muur laat afbrokkelen, maar als ze eenmaal een goede relatie heeft zijn ze enorm loyaal en liefdevol. Maar ook al gaat alles goed, de Maagd wil toch graag weten dat hun partner bij haar blijft, ondanks haar gekke kanten en vertrouwensissues. Maagden weten namelijk dat ze niet altijd de makkelijkste partner zijn en daarom hopen ze dat hun partner dit accepteert. 

Weegschaal
Iemand die onvoorwaardelijk van ze houdt.
Weegschalen zijn empathisch en brengen harmonie. Ze creëren een kalme en ontspannen omgeving. Ze houden van flirten en genieten van het leven, maar ze als iemand hebben gevonden die hen in balans brengt dan laten ze die persoon niet zomaar meer gaan. Een Weegschaal verwacht dat haar partner net zo veel geeft als neemt. En zelfs in de beste relaties wil de Weegschaal diep van binnen weten dat hun partner net zo veel moeite doet als zij. Een Weegschaal zal dit nooit van haar partner vragen, omdat dit overkomt als een beschuldiging en het bijhouden van de score en zo’n gesprek slaat snel over in een conflict. Iets wat de Weegschaal ten alle tijde probeert te voorkomen. 

Volg Herhealth.nl op Instagram

Schorpioen
Iemand die hun vertrouwen echt waard is.
Schorpioenen zijn mysterieus en passioneel en hebben een grote aantrekkingskracht. Dit komt door hun sex appeal, maar vooral door de manier waarop ze praten en zichzelf presenteren. Maar schorpioenen zijn enorm kieskeurig en kiezen niet zomaar een partner. Hun partner moet echt zijn of haar best doen om zich te bewijzen. En als de Schorpioen dan verliefd is geworden blijft een klein deel van haar geloven dat zijn of haar partner niet te vertrouwen is. Dus zelfs in de beste relatie blijft de Schorpioen hieraan twijfelen. 

Boogschutter
Iemand die niet bang is om met hem avonturen aan te gaan. 
Boogschutters zijn avontuurlijk en speels en vinden het niet fijn om door iemand te worden belemmerd. Ze flirten graag en zijn optimistisch en hebben graag plezier, net zoals ze willen dat hun partners plezier hebben. Ze nemen niet zomaar genoegen met iemand, maar als ze iemand hebben gevonden zijn ze enorm loyaal en zijn het opwindende partners. Diep van binnen wil de weegschaal iemand die hem bij kan houden en niet iemand die hem overtuigt om dingen juist niet te doen. Boogschutters zijn onrustig en willen ontdekken wat de wereld heeft te bieden. 

Steenbok
Iemand die hun hulp en advies net zo waardeert als hun complimenten en romantische gebaren.
Steenbokken staan erom bekend dat ze praktisch, koud en pessimistisch kunnen zijn. Maar dit dekt absoluut niet de lading; het zijn harde werkers die succes in alle aspecten van het leven belangrijk vinden. Steenbokken vinden het belangrijk om anderen te helpen om hun doelen en dromen te bereiken. Maar diep van binnen wil de steenbok weten dat zijn partner zijn advies en hulp net zo waardeert als zijn lieve woorden en romantische gebaren.

Waterman
Iemand die ze de vrijheid en het vertrouwen geeft om terug te komen.
Watermannen zijn avontuurlijk en staan open voor persoonlijke groei. Ze dagen zichzelf uit om te groeien. Ze geven veel om andere mensen en zetten zich graag in voor anderen. In een relatie geven ze zichzelf niet snel bloot en moet je als partner geduld hebben. En zelfs als de relatie super goed gaat heeft de waterman tijd voor zichzelf nodig en hij zal hier niet snel een compromis over sluiten. Diep van binnen willen ze een partner die ze volledig vertrouwt zodat ze hun eigen ding kunnen doen terwijl de ander weet dat dat hij altijd terugkomt. Ze weten dat dit veel gevraagd is van een partner en ze zullen dit ook niet snel vragen aan hun partner.

Vissen
Iemand die bereid is om zijn slechte kant opzij te zetten zodat ze bij de Vissen kunnen zijn.
Vissen zijn romantisch, gevoelig, hebben een groot hart en zijn optimistisch. Ze hebben de neiging om snel en vol overgave verliefd te worden. Dit is mooi, maar hierdoor wordt er ook snel misbruik van ze gemaakt. Vissen doen alles voor hun partner en laten graag zien dat ze alles voor hun partner over hebben. Vissen hebben de neiging om mensen aan te trekken die misbruik van ze maken of ze manipuleren. Vissen zijn niet dom en zien dit echt wel, daarom willen ze diep van binnen dat iemand zijn slechte kant opzij zet en echt de fijne partner kan zijn die waarnaar ze op zoek zijn.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?