Relaties

Waarom jij je partner vanavond nog een massage zou moeten geven

massage

Je kunt je partner een romantische massage geven om zo iets extra’s voor hem of haar te doen of wanneer jullie relatie op dat moment wel een leuke opleving kan gebruiken. Je hoeft helemaal geen expert te zijn om je partner een lekkere massage te geven. Want jij hebt iets wat geen andere massagetherapeut je partner kan geven: liefde en intimiteit tijdens de massage.

Onderstaand vind je 5 redenen waarom jij je geliefde vanavond een heerlijke massage kan geven.

1 Het is romantisch
Als je merkt dat de romantiek langzaam uit de relatie aan het sluipen is dan is een massage een goede oplossing. Kaarsen, gedimde lichten, zachte muziek, lekker geurende massage olie, het lichaam van je partner en jullie lichamen dicht bij elkaar. Het aanbieden van een massage aan je partner is een onbaatzuchtige actie waar je partner waarschijnlijk heel bij van wordt.

2 Een massage geeft vertrouwen
Vertrouwen is belangrijk in een relatie. En wanneer jij je partner masseert en je merkt dat hij helemaal ontspannen is dan betekent dit dat hij zich helemaal aan je over heeft gegeven. Dit is een mooi moment om samen te delen en dit ontspannen vertrouwen wat je elkaar geeft kan jullie dichter tot elkaar brengen.

3 Een massage creëert intimiteit
De massage die je krijgt van een massagetherapeut en de massage die je krijgt van je partner zijn 2 verschillende dingen. Als geliefden kunnen jullie gebruik maken van de intimiteit die een massage kan creëren tussen 2 mensen.

Intimiteit is het emotioneel dichtbij een andere persoon staan en dit is niet automatisch zo in elke relatie. Intimiteit wordt langzaam opgebouwd tussen 2 mensen, het wordt gevormd tijdens speciale momenten die privé zijn. Je toont je kwetsbaar maar tegelijkertijd voelt het veilig.

Om intimiteit tussen jou en je partner te creëren of te behouden dan is het belangrijk om samen tijd door te brengen. Tijd waarbij jullie je op elkaar concentreren. Dit kan op verschillende manieren en massage is een effectieve manier om intimiteit te creëren.

4 Een massage creëert positiviteit
Terwijl jij je partner masseert is er geen tijd om de dagelijkse dingen te bespreken, heb je het niet over de problemen op het werk en worden jullie niet afgeleid door een smartphone of de tv.

Wanneer je masseert is het romantisch en is er liefde. Het is kalm en vredig. Jullie zijn op elkaar afgestemd en dit geeft een positief gevoel dat ook na de massage blijft hangen.