Geluk

Voor de vrouw die zich niet goed genoeg voelt

Ga je voor je relatie of ben je alleen beter af?

Voor de vrouw die zich niet goed genoeg voelt
Jij bent meer dan genoeg. De mensen om je heen geven je soms misschien  het gevoel dat dit niet zo is, maar je bent meer dan genoeg. En als je inderdaad het gevoel hebt dat de mensen om je heen je dit gevoel geven dan is het tijd om mensen om je heen te verzamelen die je juist zelfvertrouwen geven. Je hebt mensen nodig die je laten weten dat je geweldig bent. Twijfel nooit aan jezelf, jij bent sterk. Jij bent mooi. 

Voor de vrouw die zich niet knap genoeg voelt
Je bent prachtig. Stop met jezelf met anderen te vergelijken. Schoonheid heeft voor iedereen een andere betekenis. Leer jezelf accepteren zoals je bent. Probeer jezelf niet te veranderen, probeer jezelf te omarmen. 

Voor de vrouw die geen beste vriendin heeft
Jij bent geweldig, ook als je geen beste vriendin hebt. Als je online kijkt dan lijkt het alsof iedereen een beste vriend of vriendin heeft. En deze posts kunnen je het gevoel geven dat jij tekort schiet. Maar het is helemaal prima om geen beste vriendin te hebben. Op een dag vind je misschien een beste vriend, maar het is ook prima als dit niet gebeurt. Het wel of niet hebben van een beste vriendin zegt niets over jou.

Voor de vrouw die nog single is
Je kunt een mooi en gelukkig leven leiden zonder partner. Single zijn kan moeilijk zijn, vooral als de mensen om je heen allemaal een relatie hebben. Maar over het algemeen geldt dat op ieder potje een dekseltje past, sommigen moeten alleen wat langer wachten dan anderen. Blijf vertrouwen houden, liefde komt ook voor jou.

Jij bent goed genoeg, mooi, bijzonder en geliefd. De enige die dit nog moet inzien ben jij. Wees trots op jezelf. Wees er trots op dat je niet zo bent als anderen. Wees trots en accepteer wie je bent.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?