Relaties Single

Stuur dit door naar de vriendin die moet onthouden dat ze te goed is voor zijn bullshit

voor de vriendin die te goed is voor zijn bullshit

Ik weet dat je hem zo, zo leuk vond. Ik weet dat jullie een echte connectie hadden, dat jullie plezier maakten en dat jullie chemie absoluut geweldig was. Ik weet dat je dacht dat dit echt iets zou worden. Ik weet hoe teleurgesteld en verdrietig je bent over dat dingen niet gaan werken met hem.

Maar dat is oké, want jij bent veel te goed voor zijn bullshit.
Je hebt geluk gehad meid! Want ook al waren de dingen in het begin goed, zelfs geweldig, hij speelde met je hoofd en hart. En dat is niet iemand aan wie jij kostbare tijd wilt verspillen.

Jij verdient meer dan iemand die je op het laatste moment afzegt. Je verdient meer dan extreem late reacties op berichtjes (of geen sowieso geen reacties). Jij verdient meer dan deze halfbakken liefde. Jij verdient meer dan hij omdat hij jou totaal niet verdient.

Want ik weet wie je bent. Jij bent lief, aardig en liefdevol. Je bent loyaal en trouw. Je werkt hard en je bent hartstikke slim. Je bent interessant en sociaal. Je zorgt voor jezelf en je bent eerlijk en oprecht.

En het zijn niet de bovenstaande dingen waarom jij te goed voor hem bent. Nee dat is omdat hij bovenstaande dingen niet aankan, omdat hij niet volwassen en sterk genoeg is om met een sterke vrouw om te gaan. Hij is niet klaar voor een echte relatie en dat is dikke pech voor hem. Want hij laat iemand die geweldig is door zijn vingers glippen. Ik heb bijna medelijden met hem.

Ik weet dat jij maar blijft nadenken over wat jij verkeerd hebt gedaan. Wat jij hebt gedaan wat ervoor heeft gezorgd dat hij niet trouw was, dat hij je van zich af duwde. Maar de waarheid is, jij hebt niets verkeerd gedaan. Wat hij doet zegt alles over hem en niets over jou.

Dus jij moet hem loslaten, want je kunt hem niet veranderen. Je kunt hem niet overtuigen om echt van je te houden, hoe geweldig je ook bent en hoe graag je ook wilt dat dit werkt. Het gaat niet gebeuren en dat spijt me voor jou.

Maar is ook goed, want nog meer tijd besteden aan iemand die niet goed genoeg is voor jou remt je bij het vinden van de juiste man. De man die wel weet wat hij heeft, die jou nooit zal laten gaan.

Jij komt hier overheen en je zult verder gaan. Neem je tijd om te helen en krijg niet het gevoel dat je over hem zou moeten zijn. Het gebeurt wanneer het gebeurt. Heb vertrouwen in het proces.