Geluk

De sterkste mensen weten wat het is om gebroken te zijn

De sterkste mensen weten wat het is om gebroken te zijn

De sterkste mensen zijn de mensen die pijn kennen. Het zijn de mensen die weten wat het is om zich gebroken te voelen.

De sterkste mensen zijn zwak en hopeloos geweest. Ze hebben moeten leren hoe ze sterk moesten zijn, hoe ze moesten doorzetten. Ze hebben moeten leren hoe ze voor hun mening moesten vechten en hoe ze voor zichzelf op moesten komen. Ze hebben moeten leren hoe ze moesten overleven. Ze hebben moeten leren hoe ze alleen moesten leven, terwijl alles wat ze wilden een hand was die ze konden vasthouden.

De sterkste mensen krijgen niet alles wat ze willen, ze leiden geen perfect leven en ze maken niet altijd de juiste keuzes, maar ze weten hoe ze door moeten gaan als ze eigenlijk niet meer verder kunnen. Ze weten hoe ze de kracht moesten vinden als ze steeds maar weer teleurgesteld werden. Ze hadden het vertrouwen dat hun geduld en tolerantie ze zouden helpen. Ze weten dat ze getest zijn en dat ze alle zware beproevingen kunnen doorstaan.

De sterkste mensen begrijpen afwijzing, eenzaamheid, een gebroken hart en verlies. Ze hebben geen makkelijk verleden. Maar ze zijn er beter mensen door geworden, ondanks al de tegenslagen die ze te verduren hebben gekregen. Nog steeds houden ze met heel hun hart. Ze zijn beschermend in de liefde, want ze willen niet dat hun geliefden moeten doormaken wat zij hebben doorgemaakt.

Want wanneer je pijn kent, dan weet je hoe je onvoorwaardelijk van iemand moet houden. De sterkste mensen doen hun best om het anderen naar de zin t maken; ze weten hoe ze er voor anderen kunnen zijn. Ze vinden het leuk om anderen te versterken en ze glimlachen in de ochtend, ook als hun kussen nog nat is van de tranen in de nacht.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?

Foto Thefashionguitar.com Bron Thoughtcatalog.com