Geluk

Sommige vrouwen vinden we allemaal aardig, 16 dingen die zij doen

16 eigenschappen van aardige vrouwen

Het heeft zeker voordelen om aardig gevonden te worden. Wat doen vrouwen die door iedereen aardig worden gevonden dan?

 1. Ze lachen
  Wanneer je een glimlach ziet dan word je zelf ook blij. Dus wanneer jij glimlacht wanneer je met iemand praat of contact hebt dan vindt de ander jou automatisch aardig.
 2. Ze stellen vragen
  Als er één onderwerp is waar mensen graag over praten dan is het wel over henzelf . Mensen vinden het gesprek vaak positiever en prettigere wanneer ze een kans krijgen om over zichzelf te praten.
 3. Ze letten op
  Wanneer je echt luistert naar mensen wanneer ze iets vertellen dan voelen mensen zich gewaardeerd. Want ook al stel je vragen, wanneer iemand merkt dat je niet echt luistert dan zullen ze je nog steeds geen warm hart toedragen.
 4. Ze onthouden dingen
  Het is fijn wanneer iemand bijvoorbeeld je naam onthoudt. Want dat iemand de moeite heeft genomen om iets te onthouden, dat geeft je een goed gevoel.
 5. Ze herhalen dingen
  Door te herhalen wat iemand net heeft gezegd kan iemand zich gewaardeerd voelen. Wanneer iemand kort herhaalt wat jij zegt en je vervolgens vraagt of zij het goed hebben begrepen, dan krijg je het gevoel dat iemand echt zijn best voor je doet.
 6. Ze geven geen ongevraagde adviezen
  Probeer advies te geven als mensen er om vragen. Niet iedereen zit altijd op jouw mening te wachten. Soms willen mensen gewoon hun verhaal kwijt zonder direct een advies te willen horen. Je kan overkomen als een betweter terwijl je eigenlijk alleen maar wilt helpen.
 7. Ze maken niet overal een wedstrijd van
  Altijd maar proberen om beter te zijn dan de ander, daar maken mensen zichzelf niet populair mee.
 8. Ze nemen verantwoordelijkheid 
  Wanneer je een fout maakt, neem daar dan de verantwoordelijkheid voor. Niemand is perfect, fouten maken we allemaal. Maar we vinden het vervelend wanneer iemand onder een fout probeert uit te komen. Wanneer je fouten durft toe te geven dan geef je een krachtig signaal af.
 9. Ze leggen hun telefoons weg
  Mensen waarderen jouw onverdeelde aandacht, want het geeft ze het gevoel dat je echt naar ze luistert. Het geeft hen het gevoel dat je hun aanwezigheid en tijd waardeert.
 10. Ze vergelijken niet constant
  Ze vergelijken dingen niet constant en zorgen ervoor dat niet altijd alles weer over hen gaat. Soms is het goed om je met iemand anders te kunnen vergelijken, maar onthoud dat het niet altijd over jou gaat. Wanneer iemand jou vertelt over hun zieke hond dan willen ze dat je luistert, niet dat jij direct begint over jouw eigen hond.
 11. Ze vallen je niet steeds in de rede
  Je bent misschien hartstikke enthousiast en onderbreekt mensen wanneer ze praten, maar dit kan best irritant zijn. Het geeft ze het gevoel dat wat zij te zeggen hebben niet belangrijk genoeg voor jou is.
 12. Ze maken oogcontact
  De juiste hoeveelheid oogcontact kan vertrouwen opwekken. Want het geeft een raar gevoel als iemand je niet aankijkt of van je wegkijkt.
 13. Ze accepteren dat anderen het niet altijd met ze eens zullen zijn
  Iedereen heeft een verschillende menig en dat is prima. Je hoeft jouw mening niet altijd aan mensen op te dringen. Als iemand een keer ergens anders over denkt dan kun je dit accepteren en de verschillen tussen jullie omarmen.
 14. Ze hoeven niet de hele tijd aandacht of symphatie
  Sommige mensen hoeven niet de altijd aandacht van mensen om een goed gevoel over zichzelf te krijgen.
 15. Ze doen niet te hard hun best
  Focus je eerst op jezelf en maak jezelf blij en gelukkig. Wanneer je blij bent met jezelf zullen mensen automatisch naar je toe trekken. Wanneer je te hard je best doet dan hebben mensen dit door. Jij hebt het zelf ook wanneer iemand zichzelf niet is.
 16. Ze hebben goed hygiene
  Draag schone kleren, kam je haren, poets je tanden en neem regelmatig een douche. Mensen houden nou eenmaal van verzorgde mensen.