Gezondheid

Review: Weleda Skin Food voor de droge en ruwe huid

Review Weleda

Ik mocht de Weleda Skin Food voor de droge en ruwe huid testen!! Dat vind ik super want ik ben gek op de producten van Weleda! Weleda is in 1921 opgericht in Zwitserland en is één van de grootste producenten van de wereld op het gebied van natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat ik zo leuk vind is dat de filosofie van Weleda zo goed past bij herhealth.nl. Met hun natuurlijke producten wil Weleda namelijk bijdragen aan het een zo gezond en gebalanceerd mogelijk leven.

Oké terug naar de Weleda Skin Food. Skin Food is een rijke, voedende crème die diep in de huid doordringt. Het belooft de droge huid te herstellen en de huid van buitenaf te beschermen. De crème is geschikt voor het hele lichaam en ideaal voor de zeer droge plekken of een hele gevoelige huid.

Nu is het zo dat wij net terug zijn van onze vakantie in Italië en daar heeft mijn huid het best zwaar te verduren gehad. Wij hadden zonnige dagen aan het strand, waarbij de zee mijn huid best heeft uitgedroogd. Maar we hadden ook koude natte dagen met behoorlijke wind (zeg maar gerust storm). Daarnaast hebben we bijna elke ochtend gehiked in de stoffige en winderige bergen, dus mijn huid was toe aan wat rust.

Weleda Skin Food

Ik heb de crème in het begin echt als dagcrème gebruikt en ik heb het op de droge plekjes op mijn ellebogen en handen aangebracht. Je voelt dat de crème enorm vol en rijk is, dus bij mij was het niet nodig om het als dagcrème te blijven gebruiken omdat ik merkte dat mijn huid na een paar dagen al weer was hersteld. Wel blijf ik het in mijn gezicht gebruiken op de dunne huid onder mijn ogen en als ik droge lippen heb. Ook gebruik ik het nu af en toe voordat ik ga slapen als nachtcrème en dan word ik wakker met heerlijk zacht velletje! Ook voor droge handen is deze multifunctionele crème heerlijk!

De producten van Weleda worden geproduceerd met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong en dat is gewoon super fijn. Want we zorgen steeds beter voor ons innerlijke lichaam; we bewegen regelmatig en eten gezond en onze huid mogen we natuurlijk niet vergeten! Het voelt gewoon goed om te weten dat je een puur product op je huid smeert zonder kleur- of geurstoffen, parabenen of andere synthetische conserveringsmiddelen.

Het resultaat van deze review? Weleda Skin Food is echt een heerlijke volle en multifunctionele crème voor de droge of gevoelige huid of voor de gedeeltes van de huid die soms wat extra aandacht nodig hebben. Absoluut een aanrader dus!

Kijk voor meer informatie op weleda.nl/skinfood