Ontspanning

Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Ik ben zo opgelucht dat ik niet altijd meer sterk hoef te zijn

Uitwaaien aan zee, prachtige kamers, heerlijk dineren, wellness en een ontbijt waar je je vingers bij aflikt… Dat is het Vesper Hotel! Bart en ik zijn een weekendje naar Noordwijk geweest en we hebben geslapen in Vesper en dat is heerlijk. Het hotel staat aan zee en is een klein boutique hotel. Als je de lobby inloopt voel je je al thuis, geen kille hotelinrichting hier.. nee het is warm en sfeervol ingericht waardoor je je direct op je gemak voelt.

IMG 6436 1024x661 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Het Vesper Hotel aan het strand

IMG 6059 1024x768 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Het restaurant en de lobby zijn heel gezellig ingericht!

IMG 6065 1024x768 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Gezellige hoekjes met overal natuurlijk het prachtige uitzicht op de zee

Wij kwamen vrijdagavond rond zes uur aan en hebben eerst een wijntje gedronken in de lobby. We hadden besloten om in het restaurant te eten en nadat we hadden incheckt zijn we aan tafel gegaan. Het restaurant is zo gezellig om en sfeervol ingericht. Overal om je heen zijn grote ramen en terwijl wij binnen knus zaten te eten sloeg de wind en de regen tegen de ramen, love it! Het eten was voortreffelijk! We krijgen om te beginnen 2 heerlijke amuses en hebben zo veel lekkere en verschillende dingen gegeten, top!

FullSizeRender 33 1024x768 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Heerlijk dineren in het hotelrestaurant

Na nog een drankje aan de bar zijn wij lekker vroeg onder de wol gekropen, maar mocht je nou zin hebben in nog wat vertier :)… Geen probleem, de beachclub van Hotel Vesper, Het Zuiderbad wordt in de wintermaanden omgetoverd tot het Winter Wonderland waar zowel overdag als ’s avonds allerlei activiteiten worden georganiseerd. Het was deze vrijdagavond in ieder geval tot in de late uurtjes nog erg gezellig in Het Winter Wonderland!

IMG 6187 1024x768 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Noordwijk Winter Wonderland in het Zuiderbad, de strandclub van Hotel Vesper

De volgende ochtend werden na een goede nacht wakker. Wat slaap ik toch altijd heerlijk aan zee. Maar wakker worden was ook een feestje want we konden onze eigen wellness testen in de badkamer. We hadden een enorme douchecabine waar je samen in kon douchen en wat je kon omtoveren tot een Turk Stoombad. Hoe fijn is het om de dag zo te beginnen?!!

IMG 6105 1024x768 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Prachtige ruime en lichte kamers

IMG 6090 1024x768 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Het uitzicht is werkelijk prachtig!

IMG 6035 1024x638 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Uitzicht vanuit ons bed!!

Nadat we weer helemaal ontspannen en schoon waren was het tijd voor het ontbijt, nou dat was een hoogtepuntje hoor! Verse pannenkoeken, allerlei soorten eieren, wafels, vis, vlees, groente, smoothies, vruchtensappen, vers fruit, yoghurt met huisgemaakte granola en allerlei soorten kazen. Het kon niet op, wat een feestje om hier te ontbijten.

FB92DD23 6CFB 49B4 A17D 9A79A1740541 1024x754 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Het ontbijt was zo lekker!!

 

FullSizeRender 32 1024x768 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Het ontbijt is heerlijk!

Na het ontbijt gingen we natuurlijk naar buiten! Vesper ligt direct aan het strand, aan de duinen. We hebben eerst een lang stuk over het strand gewandeld om vervolgens lekker warm bij het Winter Wonderland warme chocolademelk met slagroom te drinken terwijl kinderen gezellig aan het schaatsen waren. Dat gaf echt een vakantiegevoel. En hoe leuk is het om te schaatsen aan het strand!

IMG 6446 e1512825422499 1024x859 - Opladen in Hotel Vesper in Noordwijk is ook in de winter een heel goed idee!

Heerlijk uitwaaien aan het strand (op de achtergrond zie je het Vesper hotel)

Bart en ik hebben maar 1 nachtje geslapen in Vesper, maar toch voelde het als een vakantie! De zee brengt rust in je hoofd en omdat je zo in de watten wordt gelegd in het hotel kun je er zelfs na zo’n kort verblijf weer helemaal tegenaan! Echt een aanrader! Bart en ik hebben al besloten dat we zeker nog een keer terug gaan, want dit was zo’n heerlijke oppepper. Ik heb weer energie voor 10!

Kijk voor meer informatie op www.vesperhotel.com. Het Winter Wonderland is geopend vanaf 1 december tot 14 januari www.noordwijkwinterwonderland.nl

Over de schrijver

Logo Her Health

Redactie

Consent wijzigen