Relaties

Op zoek naar wat meer spanning in je relatie?

Zo breng je spanning terug in je relatie

In het leven heb je altijd met hoogte- en dieptepunten te maken. Dit geldt niet alleen voor het ‘normale’ leven, maar ook voor het liefdesleven. Je hebt momenten dat je heel gelukkig in je relatie bent, maar je hebt ook momenten dat je het even niet meer ziet zitten.

Heb je nu zo’n moment? Is de spanning in je relatie weg? En wil je deze graag op een leuke manier terugbrengen? Dan heb je hier tal van mogelijkheden voor. Zo kun je de pijlen richten op de slaapkamer. Met bijvoorbeeld erectiemiddelen krijgt seks een nieuwe dimensie, waarmee de spanning weer aangewakkerd kan worden.

Je kunt je pijlen echter ook op andere zaken richten. Probeer je partner bijvoorbeeld eens op leuke manieren te verrassen. Kom eens met een bos bloemen thuis, met zijn/haar lievelingsparfum of met een ander klein gebaar. Een klein gebaar hoeft niet altijd met materiële spullen gebaard te gaan. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om je partner met een leuke activiteit te verrassen. Een romantische wandeling in het bos of park is minstens net zo leuk!

Maak zaken bespreekbaar
Op het moment dat er geen spanning meer in de relatie is, heeft dit een oorzaak. Je irriteert je mogelijk aan je partner, je zit wellicht even niet goed in je vel of er is iets anders aan de hand. De eerste stap is om uit te zoeken wat er precies aan de hand is.

Weet je wat er precies aan de hand is? Dan is het zaak om dit bespreekbaar te maken. Durf je gevoelens of je zorgen te uiten. Eerlijkheid duurt het langst, dus probeer er zo min mogelijk ‘omheen te draaien’.

Breng de spanning in de slaapkamer terug
Spanning in de relatie gaat gepaard met spanning in de slaapkamer. Als jullie geen spanning meer tussen de vier muren ervaren, is dit van grote invloed op de relatie. Zorg er daarom voor dat je snel de spanning in de slaapkamer weer terugbrengt:

–   Probeer eens seksspeeltjes uit. Met leuke speeltjes geef je een vrijpartij een compleet nieuwe dimensie. Je geniet hiermee op een totaal andere manier van elkaar en van de sekspartij. Dit geldt overigens niet alleen voor seksspeeltjes, maar ook voor seksmiddelen. Kamagra kopen kan bijvoorbeeld een goed idee zijn met het oog op de spanning.

–   Probeer nieuwe plekjes uit. Jullie hoeven niet altijd seks in de slaapkamer te hebben. Er zijn nog veel meer plekjes in huis waar je van een intense vrijpartij kunt genieten. Door de meest spannende plekjes uit te proberen, creëer je vanzelf veel spanning. Deze spanning werkt uiteindelijk ook door in jullie gehele relatie.

Met andere woorden: aandacht aan elkaar geven, elkaar verrassen en nieuwe dingen uitproberen. Dit is het wondermiddel voor een gelukkige en spannende relatie!