Geluk

Onthoud: Jij verdient het beste

Onthoud: Jij verdient het beste

Voor jou,
Voor jou omdat je moet weten dat er mensen zijn die je begrijpen. Voor jou als jij je verloren, angstig of onzeker over de toekomst voelt. Dit artikel is voor jou.

Jij verdient liefde
Jij verdient het om de kracht van de liefde te voelen. Jij verdient het om wakker te worden bij de geur van vers gemaakte koffie. Jij verdient het om de zonsondergang te bekijken met de liefde van je leven. Jij verdient echte liefde, de liefde waar je altijd al naar op zoek was. Heb en houd vertrouwen en je zult zien dat deze liefde komt.

Jij verdient zelf-liefde
Niemand kan zo veel van jou houden als dat je dit zelf kunt. Denk er eens over na. Alle keren dat je hebt overleefd, dat je weer bent opgestaan nadat je onderuit ging, alle keren dat je hebt doorgezet heb je dit zelf gedaan. Jij vocht niet voor iemand anders, jij vocht voor jezelf. Je hebt zo veel liefde voor jezelf, anders had je niet zo hard gestreden. Neem de tijd om aan jezelf te laten zien hoe dankbaar je bent.

Jij verdient het beste
Jij verdient alle het mooie wat dit leven te bieden heeft. Jij verdient het om alle mooie dingen mee te maken. Het leven speelt zich niet alleen af in boeken en films, het gebeurt nu! Dus leef nu!

Jij verdient makkelijkere tijden
Jij bent meer dan de uitdagingen die je in je leven tegenkomt. Jij bent zelfs veel sterker en beter dan dat. Jij bent moedig, verstandig en alles wat je doet in dit leven doe je zo goed dankzij alle kracht die jouw worstelingen je hebben gegeven. Jij verdient het om te helen. Herhaal daarom onderstaande statements zo vaak voor jezelf als je kunt!

1 Ik heb het niet verdiend om behandeld te worden alsof ik er niet toe deed
Nee jij verdient het tegenovergestelde! Jij doet er toe. Jij straalt, jij bent jij en jij doet er wel zeker toe!

2 Ik heb het niet verdiend om pijn gedaan te worden
Nee want jij verdient het om geliefd te zijn! Dus zeg het steeds weer: Ik verdien het om geliefd te zijn!

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?