Gezondheid

Moe? Zo heb ik mijn energie weer aangevuld

Floradix Magnesium

Ik geloof dat het woord moe de lading niet dekt als je net moeder bent geworden. De gebroken nachten, de constante zorg en feit dat opeens alles anders is! Hoewel ik op een roze wolk zat na mijn bevalling was ook ik moe. Ach ja, dat hoort erbij. Maar na een half jaar was ik eigenlijk nog steeds doodop. Dus ik dacht, dat komt vast door mijn burn-out verleden: ik kan gewoon nog weinig hebben…

Uiteindelijk zei mijn moeder: “Jo, mijn huisarts heeft mij Floradix IJzer aangeraden en ben hier zo van opgeknapt dit moet je ook proberen.” Zo gezegd go gedaan en ik kan je met mijn hand op mijn hart vertellen: dit was een verschil van dag en nacht. Mijn energie was weer terug, ik was minder vermoeid en kon gewoon weer dingen doen! 

Inmiddels voelde ik mij al stukken beter en toen werd ik benaderd door Floradix of ik met hen wilde samenwerken. Nou graag! Want ik wil iedereen vertellen hoe groot de impact op mij was toen ik Floradix ging gebruiken zodat andere mensen hier ook hun voordeel mee kunnen doen! Ik mocht een nieuw product uitproberen: Floradix Magnesium. 

Floradix Magnesium is een vloeibaar elixir wat is gemaakt van planten- en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium. Wederom merk ik zo goed het verschil nu ik Floradix Magnesium gebruik. Magnesium staat bekend onder vele namen waaronder ‘het anti-stress mineraal’, ‘het wondermineraal’ en ‘de vonk van het leven’. Dat snap ik wel want ik voel me sterker, barst van de energie en ik merk dat ik minder onrust ervaar sinds ik Floradix Magnesium gebruik. 

Elke ochtend vaste prik: ontbijtje en Floradix Magnesium

Nu denk je misschien: ik kan wel wat energie gebruiken maar ik ben niet (onlangs) zwanger geweest en ik eet best gezond. Maar zelfs bij een en volwaardig voedingspatroon kan het zijn dat je niet voldoende magnesium binnenkrijgt.  Door verarming van de grond bevat voeding nu minder Magnesium, daarnaast koken we een deel aan mineralen uit onze groente tijdens de bereiding. Ook bewerkte producten en producten als zuivel, suiker, alcohol en koffie kunnen de verwerking van Magnesium beperken.

Floradix Magnesium

Wat ik heel fijn vind aan Floradix Magnesium is dat het enkel natuurlijke producten bevat en dus vrij is chemische toevoegingen. Je hoort dat ik mega enthousiast ben over Floradix Magnesium, maar ik wil gewoon heel graag dat mensen dit proberen als ze vermoeid of gestrest zijn. Het heeft mij (en de mensen in mijn omgeving die ik het heb aangeraden) zo goed geholpen!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Floradix en daar ben ik hartstikke trots op!