Relaties

Mijn liefste, dank je wel dat je van mij houdt

Mijn liefste, dank je wel dat je van mij houdt

Dank je wel dat je mijn beste vriend bent, mijn vertrouweling en mijn soulmate. Met jou gebeurt alles op het juiste moment. Dank je wel dat je zo veel vertrouwen in me hebt. Met jou ben ik altijd goed genoeg als ik gewoon mezelf ben. Dank je wel dat je van me houdt zoals ik ben, met al mijn tekortkomingen en minpunten. Mijn liefde voor jou is sterker dan ooit heb gevoeld.

Dank je wel voor het plezier, het licht en de luchtigheid. Als dingen bijna te zwaar worden om te kunnen dragen dan ben jij er voor mij. Jij helpt me overal doorheen. Jij geeft me hoop als ik zelf de hoop verloren ben en jij helpt me meer dan je ooit zult weten.

Met jou voel ik hoe de juiste relatie eruit ziet. Bij jou mag ik mezelf zijn en heb ik vertrouwen in de toekomst. Met jou durf ik plannen over de toekomst te maken. Met jou probeer ik niet iemand te zijn die ik niet ben in de hoop om je aandacht te trekken. Met jou ben ik niet bang dat je me verlaat, ook niet als we ruzie of onenigheid hebben. Met jou is de liefde opeens simpel geworden.

Jouw liefde en compassie zijn er altijd, ook als het leven tegenzit. Maar ook als het leven juist gevierd moet worden doe je dit met mij. Je viert mijn successen ben bent oprecht trots op me. Je bent alles wat ik ooit heb gewild en ik wil je zeggen dat ik ook van jou houd.

Ik houd van je omdat je zo attent en lief bent. Ik houd van je vriendelijkheid, je oprechtheid en het gevoel van veiligheid dat je mij geeft. Ik houd van jouw vertrouwen in ons en in het leven. Ik houd van je voor wie je bent en ik ben enorm dankbaar dat ik jou heb ontmoet.

Ik houd van je en ik beloof je dat ik mijn hele leven mijn zal doen om je te blijven tonen hoeveel ik van je houd.

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?