Gezondheid

Makkelijk en gezond snacken zonder gedoe? Check dit!

Gezond snacken

En opeens is het al weer januari 2020, hoe snel gaat de tijd?! Januari is traditioneel de maand van de goede voornemens. Heb jij dit jaar nog voornemens? Ik heb er dit jaar zelfs een aantal (ja ambitieus 🙂 ) en één van deze voornemens is gezonder eten. Minder vlees, minder suiker en zo veel mogelijk onbewerkte voeding met natuurlijke ingrediënten. En als ik mega veel discipline had dan zou dit betekenen dat ik gewoon zou stoppen met snoepen en snacken en probleem opgelost…

Maar ja, ik houd van lekkere dingen en ik word gelukkig van mijn kopje thee met wat zoets en van af en toe wat hartigs ’s avonds. Nu heb ik heus wel geprobeerd om zelf goede snacks te maken en toegegeven, die waren ook echt wel lekker. Maar dat is zo veel werk! Daarom was ik ook zo blij om te horen dat ik de graze box mocht testen.

Graze is een box die je per post opgestuurd krijgt met daarin 4 bakjes met verantwoorde en verrassende (en echt mega lekkere!) snacks. Je kunt kiezen tussen de hartige, de zoete, de proteïne, de light of de variatiebox: voor ieder wat wils dus! Zelf ben ik fan van de variatiebox, dan kan ik ’s avonds bij de thee lekker wat zoets knagen en juist wat hartigs als ik daar behoefte aan heb. 

De variatiebox is mijn favoriet!

De boxen zijn echt enorm gevarieerd, de ene keer zit er iets met chocolade in, de andere keer zijn het noten, dan weer een lekkere reep of juist gekruide zaden, maar altijd met ingrediënten uit de natuur. Iedere snack zit boordevol goeds en de smaken zijn oprecht altijd heerlijk! Het is ook erg handig dat de box gewoon door de brievenbus past en dat de snacks apart in 4 meeneem bakjes verpakt zitten. Handig om mee te nemen naar je werk of de sportschool. 

Je merkt wel dat ik enthousiast ben over deze box en daarom ben ik ook zo blij dat jij deze box nu mega voordelig kunt uitproberen; voor 3 euro krijg je al een box thuisgestuurd (zonder verzendkosten)! Gebruik de code HER op nl.graze.com en ontvang je 50% korting. Ik ben heel benieuwd of jij net zo enthousiast bent over graze als ik, let me know in de comments hieronder!

Oh deze zoete reepjes waren zo lekker! Lekker op de bank met een kopje thee

Ik ben er hartstikke trots op dat dit artikel tot stand is gekomen in samenwerking met graze