Ontspanning

Leuke december cadeaus nodig? Check deze telefoonhoesjes!

De december maand komt er weer aan, dus voor je het weet ben je met je familie Sinterklaas liedjes aan het zingen voor de schoorsteen of cadeaus aan het uitpakken onder de kerstboom. Hartstikke leuk en gezellig natuurlijk, maar soms is het zo lastig om te bedenken wat voor cadeaus je moet kopen. Want wat moet je nou weer kopen voor je schoonmoeder of je aangetrouwde nichtje? Ik vind het zelf soms echt lastig; ik wil ook niet elke jaar met douchegel aankomen. Daarom dit artikel, want eigenlijk is het hartstikke leuk om een telefoonhoesje te kopen (of te krijgen natuurlijk).

Wel handig om van te voren even te inventariseren welke telefoon de gelukkige heeft die van jou een hoesje krijgt want de iPhone 11 hoesjes zijn natuurlijk weer anders dan hoesjes voor bijvoorbeeld een Samsung telefoon. Maar als je dat eenmaal weet kun je los, want er zijn zo veel verschillende soorten hoesjes. Daarom heb ik alvast een korte selectie gemaakt van mijn favoriete hoesjes!

1 Laten we beginnen met een gepersonaliseerd hoesje. Met dit cadeau maak je opa of oma in ieder geval heel blij. Want elke grootouder wil graag een hoesje met een afbeelding van zijn of haar kleinkinderen :). Maar het is niet alleen voor je ouders of opa en oma leuk om een gepersonaliseerd hoesje te krijgen. Want je kunt ook echt hele toffe hoesjes ontwerpen! 

Je kunt bijvoorbeeld ook zelf iets tekenen

2 Geen feest zonder een lekker tijgerprintje! Hoe gaaf is dit hoesje? Ik weet zeker dat zowel je zusje, als je vriendin, als je moeder dit hoesje gaaf zou vinden.

Tijgerprint, love it!

3 We blijven nog even in de natuur met prachtige hoesje met bloemen. Bloemen doen het altijd goed, zelfs op het hoesje van je telefoon. Lekker vrolijk en kleurrijk!

Bloemen op je hoesje doen het altijd goed

4 Een tekening! Zelf zou ik voor deze gaan, maar ik heb online echt veel verschillende telefoonhoesjes met hele toffe tekeningen.

Dit is mijn favoriet.

5 Grafische vormen blijven mooi. Ze zijn stijlvol en nooit uit de mode. Altijd scoren dus met dit hoesje :).

Grafische vormen zijn altijd mooi