Relaties Single

10 redenen waarom het voor sterke vrouwen lastig vinden om de liefde te vinden

10 redenen waarom het voor sterke vrouwen lastig vinden om de liefde te vinden

1 Ze nemen geen genoegen met minder. Sterke vrouwen hebben een hoge standaard en zelfs als ze iemand tegenkomen die ze leuk vinden, maar die ze niet behandelt zoals ze behandeld willen worden lopen ze weg.

2 Ze zijn niet bang om zich uit te spreken. Ze zijn er niet bang voor om iemand te vertellen wat hij of zij verkeerd heeft gedaan. Dit waarom veel mensen ze intimiderend vinden. Want ze komen voor zichzelf op en ze houden zich niet in.

3 Ze hebben geen man nodig. Ze vinden het leuk om een relatie te hebben en houden van liefde en affectie, maar ze hebben geen man nodig om zich compleet te voelen. Liefde zal altijd een keuze zijn en niet iets waar ze naar op zoek zijn omdat ze bang zijn om alleen te zijn. Ze zijn tevreden met hun eigen leven en liefde is hier een mooie aanvulling op.

4 Ze weten hoe ze verder moeten gaan. Ze hebben geleerd hoe ze verder moeten gaan wanneer dit nodig is. Ze zullen nooit degenen zijn die iemand smeken om bij hen te blijven of die smeken om een tweede kans. Ze hebben er vertrouwen in dat ze uiteindelijk iemand vinden die echt bij hen past.

5 Ze staan het niet toe om een optie voor iemand te zijn. Sterke vrouwen tolereren het niet als iemand ze behandelt als optie of als ze deel uitmaken van een groep vrouwen die iemand date. Ze waarderen het als iemand gecommitteerd en eerlijk is.

6 Ze spelen het spel niet. Ze doen wat ze willen, of dit nou volgens de regels is of  niet. Ze zijn eerlijk en zullen je verassen met hoeveel lef ze tonen als ze weten wat ze willen.

7 Ze weten hoe ze om moeten gaan met afwijzing. Ze zijn niet bang voor het woord ‘nee’, ze horen vaker nee en zullen dit in de toekomst ook vaker horen, maar dit houdt ze niet tegen. Sterke vrouwen zijn niet bang voor afwijzing, ze weten dat als ze risico’s namen ze af gewezen kunnen worden en van deze afwijzingen worden ze nog sterker.

8 Ze stellen de lastige vragen. Ze stellen de vragen die veel mannen liever ontwijken, ze willen weten waar ze staan en welke kant dingen op gaan. Ze vragen om betrokkenheid omdat ze een leven samen willen opbouwen. Sterke vrouwen zijn gepassioneerd en nieuwsgierig in alles aspecten van het leven en daten is hierop geen uitzondering.

9 Ze hebben hun hart gebroken. Ze doen alsof ze onbreekbaar zijn, maar hun hart is in het verleden gebroken. Dit heeft ze alleen maar wijzer gemaakt. Ze hebben nog steeds heel veel liefde te geven, ze moeten gewoon de persoon vinden die deze liefde ook echt verdiend.

10 Ze voelen zich niet minder omdat ze alleen zijn. Ze weten dat de juiste persoon hun zal vinden wanneer de tijd rijp is. En ze weten ook dat hun relatiestatus hun leven absoluut niet definieert.