Geluk

Leer om de dingen die niet voor jou zijn bedoeld, los te laten

Leer om de dingen die niet voor jou bedoeld zijn, los te laten

Ik hoop dat je de wijsheid vindt om te begrijpen waarom je beter af bent zonder sommige mensen in je leven en waarom sommige mensen weg zijn gegaan. Leer om bepaalde mensen los te laten voordat je valt. Heb de moed om weg te gaan voordat je verdwaalt. Leer te vertrouwen op je intuïtie, je intuïtie die je zegt dat iets niet goed voelt of dat iemand tegen je liegt. Ik hoop dat je mensen ziet voor wie ze zijn en niet voor wie je hoopt dat ze zijn. 

Het leven kan hard zijn, maar het wordt makkelijker als de dingen die voor jou zijn bedoeld op zijn plek vallen. Het wordt makkelijk wanneer je mee gaat met de stroom van het leven en er niet meer keihard tegen vecht. Het wordt makkelijker wanneer je geduld en vertrouwen hebt, omdat goede dingen tijd kosten en omdat goede mensen moeilijker te vinden zijn. Ik hoop dat je weet dat hetgeen voor jou is bedoeld bij jou terechtkomt.

Leer om te begrijpen dat wanneer iets niet goed voelt, dit waarschijnlijk ook niet goed is. Dat als je dingen moet forceren en je dingen doet die eigenlijk niet goed voelen het niet voor jou is. Ik hoop dat je niet te gehecht raakt aan de foute of tijdelijke dingen en dat je begrijpt dat jouw reis niet zoals die van anderen hoeft te zijn. Het is jouw tijdslijn en die hoeft niet hetzelfde te verlopen als de tijdslijn van je vrienden. ,.l;p[l;p[

Leer om het leven wat je voor ogen had los te laten en het leven te leiden wat voor jou is bedoeld. Leef je eigen verhaal en laat de dingen die niet voor jou zijn los. Ken het verschil tussen wat je wilt hebben en wat je nodig hebt. 

Leer dat, hoe hard je ook je best doet en hoe hard je ook vecht, je de dingen verliest die niet voor jou zijn. Wacht op je eigen geluk. Wacht op de dingen die wel goed zijn, die wel voor jou zijn bedoeld en die niet moeilijk gaan. Want die dingen gaan komen, dus laat alle dingen los die moeilijk zijn en waar je te hard aan moet trekken. Heb vertrouwen in de toekomst en durf los te laten. 

Volg jij Herhealth.nl al op Instagram?