Ontspanning

Hoe mijn verrassingsreis met onbekende bestemming is bevallen

Hoe mijn reis met onbekende bestemming is bevallen

In mijn vorige artikel schreef ik al dat ik samen met mijn moeder op reis ging met srprs.me. Het enige wat we wisten was dat we 5 dagen weg zouden gaan. We kregen de temperatuur op de plek van bestemming een week van te voren te horen en dat was alles wat we wisten. Super spannend natuurlijk, want ja, wat ga je doen??!

Maandagochtend moesten mijn moeder en ik om 9 uur op Schiphol zijn. Daar had ik een kraskaart gekregen waar onze bestemming opstond. Whaaaa zo spannend! Dus wij samen krassen in de vertrekhal om te zien waar we naar toe op vakantie gingen…. en we gingen naar…. Portugal!!! Hoe tof is dat?! We gingen eerst 2 nachten naar Lissabon en daarna verbleven we 2 nachten aan de Portugese kust in Ericeira.

En het was zo gaaf! Ik kan het niet anders omschrijven. Mijn moeder en ik waren beiden nog nooit in Lissabon geweest, dus des te leuker. Aangekomen in Lissabon gingen we naar ons hotel. Het hotel (Internacional Design Hotel) was een schot in de roos. Midden in het centrum, hip, luxe en leuk. Het ontbijt was het beste wat ik ooit heb gehad in een hotel. We hebben heerlijk gestruind door de smalle straatjes van Lissabon, veel gegeten en gewinkeld. Lissabon is echt een aanrader. Vooral leuk omdat je het kunt combineren met een paar dagen strand, aangezien het aan de kust ligt. En dat combineren, dat hebben wij dus gedaan.

Uiteraard het trammetje

Lissabon ontdekken

We hebben heerlijk gegeten en gedronken

Want een half uurtje rijden van Lissabon ligt Ericeira, onze tweede verrassingsbestemming. Wat een leuk plaatsje. Het is van oorsprong een vissersdorp en het is nog heel schattig. Geen hoogbouw, maar kleine huisjes en een gezellig pleintje. We verbleven in een appartement bijna aan het strand. Ideaal want we hadden ons eigen keuken, waar we zelf konden koken als we dit zouden willen. Maar omdat we maar zo kort waren zijn we lekker buiten de deur gaan eten. Het is tenslotte vakantie ;)!

In Ericeira heb je verschillende baaitjes waar je aan het strand kunt liggen. Dus dat hebben we gedaan, we hebben elke dag een ander strandje geprobeerd. Alle strandjes zijn leuk, bij sommigen zijn de golfen wat heftiger, maar daar kun je dan genieten van de surfers die hun kunsten vertonen.

Na deze vakantie ben ik een beetje verliefd geworden op Ericeira, dus ik weet zeker dat ik hier nog eens terugkom. Ik kan niet geloven hoe raak srprs.me heeft geschoten met deze reis. Het was zo goed geregeld en ik ben op plekken geweest die ik zelf niet had uitgekozen, maar die ik super vond.

Zelfs mijn moeder staat er voor open om nog een keertje weg te gaan op verrassingsreis met srprs.me. Het is namelijk de spanning van: “Waar gaan we heen?” gecombineerd met de goede organisatie vanuit srprs.me en de geweldige plekken waar we heen zijn geweest wat dit zo tof maakt. Je kunt er namelijk echt op vertrouwen dat srprs.me een geweldige reis voor je organiseert! Wij hadden gekozen voor het Sunsation Explore thema (combinatie van stad en strandvakantie), maar omdat de de koude maanden eraan komen is deze reis weer te boeken vanaf 1 april volgend jaar. Kijk op de site van srprs.me voor de verschillende reisthema’s die srprs.me aanbiedt.

Ik ben een controlfreak, maar de controle op deze manier loslaten was heel ontspannend, leuk en  zeker aan te raden!

Kijk voor meer informatie op srprs.me voor de verschillende reizen die srprs.me organiseert.

ps Srprs.me komt met een feestelijke giftcard voor de decembermaand

Altijd al geroepen dat je van verrassingen houdt? ‘Now it’s your turn to surprise!’ Speciaal voor de decembermaand komt verrassingsreisorganisatie srprs.me met een extra feestelijke giftcard waarmee je een cadeau en beleving en in één geeft. Nooit meer die kriebelende sokken op pakjesavond, duffe dvd’s onder de kerstboom en dat eeuwige bosje bloemen tijdens een verjaardag; dit jaar geef jij geen doorsnee cadeau maar een toffe experience.

Wil je een dierbare twijfelaar overhalen om een verrassingstrip te maken? Ben je op zoek naar cadeau voor iemand die je een hele speciale ervaring wil geven? Of wil je die globetrotter verrassen met een uniek reiscadeau? Met de giftcard, die vanaf 1 december te bestellen is, van srprs.me geef je de voorpret van een avontuur naar een verrassingsbestemming cadeau.