Relaties Single

Er komt een dag dat de liefde ook jou vindt

Er komt een dag dat de liefde jou vindt

Je hebt al zo veel gehuild, je afgevraagd waar het mis is gegaan. Je hebt medelijden met jezelf, je voelt je soms verslagen, eenzaam, waardeloos en hebt het gevoel dat de liefde er voor jou blijkbaar niet in zit.

Dit zijn leugens, keiharde leugens!

We zijn mensen en mensen zijn niet perfect. Soms houden we van de verkeerde mensen en soms houden we niet van onszelf. Dan overtuigen we onszelf dat er iets mis met ons is of dat we het niet verdienen om echt gelukkig te zijn. En dat je nooit ware liefde zult leren kennen.

Maar dat gaat wel gebeuren!

Het duurt misschien maanden of jaren. Het gebeurt misschien op het moment dat je het niet verwacht of met iemand die je al kent. Het komt misschien heel langzaam of je wordt erdoor verrast. Het komt als je jong of oud bent of iets daartussen.

De liefde gaat komen.

Als jij je hart hebt gesloten omdat je bang bent om gekwetst te worden of als je hart nooit echt open is geweest omdat je nooit iemand bent tegen gekomen. Dan maakt het idee van echte liefde je misschien nerveus, het idee dat jij je kwetsbaar op moet stellen en dat iemand je pijn kan doen is een eng idee.

Maar ergens achter in je hoofd verlang je naar liefde. Ergens diep van binnen wil je heel graag van iemand houden. En hoe graag je deze gevoelens ook wilt negeren, aan het eind van de dag. Als je alleen thuis bent of in bed ligt dan hoop je dat de dag komt dat jij je niet meer zo alleen voelt.

En dit zal gebeuren.

Er komt een dag dat de liefde ook jou zal vinden. Het zal je hart lichter maken. Het zal alles zijn waar je op hebt gehoopt.

Stop nu met het toestaan dat de eenzaamheid en bitterheid je controleren. Jij bent fantastisch en het zo enorm waard om van gehouden te worden! Onthoud dit, want als jij dit blijft onthouden dan zal de liefde komen, echt waar.